Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myslicie

czy pocałunek to zdrada???

Polecane posty

piexie..on ma cos z glowa.. nie chce cie,ale z drugiej sotrny nie dopuszcza mysli z emoglabys byc kogos innego.....wez go zamorduj :) powanzie...albo uraz jego dume... ale chyba sie nim nie rpzejmujesz i chdozisz do klubow itd?

Gość jak myslicie
Piexie co za gość zostaw go!!!! czuje w tym chęć posiadania a nie miłość takie głupie gadanie że go nie pociągasz to chyba po to żeby cię zranić... żeby pokazać że jest górą

Gość Piexie
Nie chodze...obiecalam sobie, ze specjalnie nie bede wychodzic. Spi u mnie prawie co dzien, telefon domowy tez nigdy nie dzwoni (zadni faceci)...Chce mu po prostu udowodnic pewne rzeczy... Taka dziewczyne to ze swieczka szukac, ale on to zniszczyl niesttey..A ja nielojalnosci nie wybaczam Twierdzi, ze mnie kocha...Pisze po kazdej klotni elaboraty, ze nie mozemy byc dziecmi,,Ze wszyscy sie kloca, ze co to za roznica czy bede z nim czy zkolejnym frajerem... No coz..Po prostu nigdy nie znajdzie tak wyksztalconej i tak ladnej dziewczyny... A dlaczego pow, ze go nie pociagam? Bo mial chwilowe zaburzenia wzwodu... Dodam, ze kolega w parku non stop mial erekcje:) Wiec chyba taka straszna nie jestem:)

piexie moze zorb tak-znajdz se innego faceta,ktory poprstu mogl cie chornic pzed tym typem..i tamtemu napewno w koncu sie znudzi nachodzenie ciebie..a ty bedizesz miala wreszice normalnego faceta.

Gość jak myslicie
albo mu powiedz że spotykasz się z kims innym że go zdradziłaś że przez chwilę byłaś jeszcze kogoś a nie tylko jego... skłam a co tam może sie wtedy odwali okrutna jestm no nie?

Gość Piexie
Jak mu powiedzilaam, ze nie mozemy byc razem, bo go zdradzilam. To przyparl mnie do sciany i zgniatal mi ramiona...Tak, ze musialam powiedziec, ze to nieprawda....Ze nie ma nikogo oprocz niego... Wiecie co jest najgorsze? Ja go kocham, ale caly czas mam w glowie jego zlosliwe docinki na temat tego, ze on zanim odejdzie musi mnie zdradzic. Jak ja mam z nim cos budowac, kiedy ja juz nie wiem, czy on jest z emna z milosci czy z chceci zemsty..Ale za co ta zemsta?

Gość jak myslicie
Piexie kochasz go???

Gość jak myslicie
Piexie to postaw sprawe na ostrzu noża powiedz mu że albo zaczniecie razem coś budować albo definitywnie z tym kończysz bo nie ma sensu niszczyć siebie nawzajem niech się zdecyduje a jesli będzie nadal tak jak jest to go do siebie nie wpuszczaj... mieszkasz sama???

Gość Piexie
Kocham... Jak calowalam sie z tym kolega i wkladalam mu reke za majtki..czulam tylko pustke...Wyobrazacie sobie? Ladny chlopak, ktory chcialby byc ze mna, a ja nic nie czulam:( A jak powiedzialam temu swojemu, ze go zdradzilam i jak zobaczylam lzy w jego oczach to myslalam wtedy, ze serce mi peknie:( Ale to jest zly czlowiek, mial pecha do kobiet...Tez go oszukiwaly, poza tym, to nie byl ktos kim mogl sie pochwalic...Wiem o tym, dlatego w zlosci mi dowala...Ze np. tamta byla murzynka ktora rodzila, ale pochwe to miala porywnywalna do mnie Ponizajace mam 24 lata:( I nigdy nie rodzilam.

Gość Piexie
Jest mi smutno i zle. Chcialam miec staly zwiazek i rodzine..Zdrowa bez zadnych patologii...:( Mieszkam sama, dlatego pozwala sobie nachodzic mnie nawet w nocy. Gdybym mieszkala z rodzicami pewnie by czxul respekt. Jak sobie przypomne te wszystkie zle rzcezy ktore wygadywal, to go coraz bardziej nienawidze:( Odi et amo...Kocham i nienawidze

Gość jak myslicie
smutne to bardzo :( ale nie mozesz sie poddawać...

Gość Piexie
Za dwa miesiace przenosza go do placowki firmy , ktora znajduje sie w innym wojewodztwie..Byc moze czeka, az go tam przeniosa i sobie wtedy zycie ulozy z inna...A mnie jeszcze pomeczy i zabierze mi kolejne miesiace z zycia

boze..uzywa wobec ciebie przmeocy....wez od niego uciekaj..bo sie oakze ze to jakis psychopata... co to za facet ktory beda c ztoba suzka jakeis AKCJI by moc cie wtedy rzucic...czyl iewidentnie najpierw cche cie zranic i z satysfakcja odejsc..jak iwdac odgrywa sie na kobietach po tym jak sam zostakl zraniony i teraz sam chce ranic. moim zdaniem tro nie milsoc..ty poprstu czujesz do niego respekt.. jak ise jest z wiazku to ciezko byc zainteresowanym kims innym..tez tak mialam..nudny ziwazek..wkurwiajay,ale mimo to bylo mi chyba dobrze..ale jak uplynal czas,nie ejstesmy razem to w ogole tego typa nie ma juz w moim zyciu... to moze niech ktos z toba zamieskza..bo takie nachdozenie jest tez zle!

Gość Piexie
za dwa miesiace ten koszmar sie skonczy..I oczywiscie kolejny raz zostane zdradzona..Taki widocznie moj los Zapomnialam dodac, ze latam zawsze do kuchni podaje mu wszystko jak jest u mnie..Robie kanapki do pracy. Jego eks sobie smacznie spala, kiedy on wychodzil harowac 10 godzin. Placil jej za mieszkanie w ktorym mial zakazane nawet trzymac bagaze...Takie sa te afroamerykanki Aha ostatnio w zlosci pow mi, ze jestem glupia i nie ma o czym ze mna rozmaiwac..Chcialam tylko dodac, ze studiuje dwa kiierunki , a jak dobrze pojdzie od pazdziernika zaczne studia doktoranckie:) I zapewniam, ze nie strasze wygladem, moge wyslac zdjecia jesli ktos chcialby rzucic na nie obiektywnym okiem.. Po prostu jestem za dobra i przyciagam ciagle narcystyczne osobowosci

Gość jak myslicie
on nie jest ciebie wart dziewczyno... zacznij wychodzić z domu, baw się, spotykaj ze znajomymi niech zobaczy że nie jest całym twoim światem że może cie stracić ... może on poprostu nie wierzy w to że tak może się stać.... może wtedy sie zmieni

mozesz pokazac zdjecia jak chcesz sluchaj...dlaczego cos z tym nie zorbisz.. saam widzis zjaka rpawda..rani cie..olewa...ma inne...niby atrakcyjniejsze.. a ty jestes z nim i mu na to pozwalasz...postaw sprawe jasno i jak przyjdzie co do czego postrasz policja..bo moze sie okazac ze chuj worci i znow bedzie NOCOWAC u ciebie... on zachowuje sie jak pasozyt;/

Gość jak myslicie
ja tez chetnie zobacze fotke:):):)

Gość Piexie
Sęk w tym, ze zdrady fizycznej nie moge mu zarzucic...On nie ma powodzenia, nigdy nie byl z zadna Polka... Ja chcialam byc z nim, bo szanuje w ludziach ich intelekt, gdy dowiedzialam sie o jego podrozach, o tym, ze zna kilka jezykow obcych, bardzo mi to zaczelo imponowac... Straszylam policja, bezskutecznie. Wyrywal klamke i darl morde na klatce zebym otworzyla...Wstyd mi bylo przed sasiadami:( niestety nie mam zdjec na zadnej stronie, wiec moge przeslac na maila jesli ktos chce...

groosia@interia.pl jak to nie mial zadnej Polki..nie podobaja mu sie??to dlaczego z tba ejst ;/ boze ten facet jest pojebany.... sluchaj..ale zawsze mzoesz wezwac straz miesjska,i powiedizec z ejakis facet cchce sie wlaamac do mieskzania.....

Gość jak myslicie
kiciunia82@o2.pl grosia ma rację zawsze w takim wypadku możesz zadzwonić na policję.... najpierw go postrasz że już zadzwoniłas a jak nie poskutkuje to zrób to naprawdę... oni mają obowiązek zareagowac na zgłoszenie

Gość Piexie
Wyslalam Ci dwie fotki:) Dlaczego nie byl z zadna Polka? Bo Polki nie sa tak otwarte jak amerykanki, poza tym, tam w wakacje zarabial wielka kase i na to pewnie lecialy..Sponsorowal je A tu w Polsce dopiero od tego miesiaca zaczal pracowac:)

Gość aia
Wyslij i mi :) tybeth@o2.pl Faceci bywaja stuknieci ....

Gość jak myslicie
jaka laska:):):):) no no no :):):)

boze..ejstes sliczna.....on chyba dlatego boi sie odejsc..bo wie z ejak odejdzie nie ebdzie szans na powort

Gość Piexie
Wiec nie potepiajcie dziewczyny wszystkich, ktorzy zdradzili pocalunkiem:( Czasami mi sie zyc nie chce, jak widze jakie inne dziewczyny sa szczesliwe...A sa okropne dla swoich chlopakow, sa materialistkami wykorzystuja ich do wszystkiego czego sie da.... A ja chcialam tylko zeby moj chlopak byl madry i mial dobre serce..I za to mnie chyba to wszystko spotyka.. Tylko raz spotkalam mezczyzne , ktory traktowal mnie z godnocia, to byla bardzo znana osoba...w kazdym razie bylam wtedy z moim chlopakiem i bylam lojalna, a teraz tego zaluje... Nawet nie wiecie jak bardzo...Kazda na moim miejscu by wykorzystala okazje...Po kilku dniach dowiedzialam sie, ze moj chlopak lizal sie z jakas dziewczyna pod mcdonaldem i suma sumarum i tak zwiazek sie rozpadl.. A z tamtym moze byloby inaczej?:(

Gość aia
zgadzam sie sliczna no ale tak to juz jest ladne dziewczyny musza uwazac :)

Gość upppp
uppp uppp uppp

Gość niecodziiwnygosc
Czy zdrada? To zalezy. Jesli spotykacie sie, ale nic sobie nie obiecywaliscie to nie jest to zdrada. Ale jak jest juz powazny zwiazek, macie wspolne plany na przyszlosc, jestescie narzeczeni i sie kochacie to to juz bedzie zdrada.