Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suniwka

Naturalna antykoncepcja

Polecane posty

Gość Suniwka

Witam! Jestem zainteresowana naturalnymi sposobami zapobieganiu ciąży. Dużo informacji na ten temat znalazłam w Sieci ale chciałabym poznać opinię dziewczyny która ją stosuje. Na czy polega ta metoda? Czy jest trudna do opanowania? (bo mi sie wydaje że tak) Czy trudne jest wyliczenie sobie tych dni płodnych i nie płodnych?Jaką ma skuteczność? Proszę piszcie tu swoje opinie na ten temat.

jest trudna i nie godna zaufania... np.metoda pomiaru temp ciala wymaga stalego wgladu i obserwacji ciala.....codziennej uwagi i koncentracji czy cos sie zmienia..zageszczenie slzuu itd.. takie metody sa bardzo zadowne...bo nie tylko stres,ale wycienczecie organizmu,zmiana klimatu i iwlee innych spraiwa z ete metody zawodza..nie dosc ze sporo czasu na siebie potrzebuja to jeszcze wiele kobiet ma nieregulanre miesiaczki i nie moz epozwolic sobie na NMPR

Gość kkkkkkkkkj
To nie są metody antykoncepcyjne, ale metody planowania rodziny, tj. pomagają w znalezieniu momentu największej płodności, ale nie można na nich polegać w kwestii zapobiegania ciąży.

Gość dla niedouczonych
www.lmm.pl wejdzicie tam sobie, może poprzypominacie sobie o czym była mowa na lekcjach biologii ;) bo narazie głupoty piszecie :(