Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiedząca

Pytanie o oferte plus mix-darmowy numer

Polecane posty

Gość nie wiedząca

kupiłam dzisiaj zestaw plus mix i mam taki maleńki problem :( otóż pisze na stronie internetowej plusa, że na ekranie powinno sie wyświetlać ile jeszcze nam zostało kapitału na karcie a mi sie nie wyświetla:( druga sprawa-co mam zrobić, żeby aktywować oferte darmowy numer?? bo na ulotce, która dostałam z plusa pisze tak: "w mixie darmowe rozmowy i smsy z wybranym numerem w sieci plus bez ograniczeń ! niezależnie od tego, ile piszesz i jak długo rozmawiasz! każdy nowy użytkownik może uruchomić usługę na 30 darmowych dni, wysyłając pod bezpłatny numer xxxx sms-a o tresci " DN_nr telefonu wybranej osoby" usługe nalezy aktywować w ciągu 30 dni od momentu aktywacji telefonu. usługe darmowy numer aktywujesz na każde kolejne 30 dni wpisując w telefonie kod xxxxxxxxxxxxxxx-koszt to 10zł z vat /miesiąc" więc co powinnam zrobić , żeby aktywować ten darmowy numer?? jestem nowy użytkowiniekim, więc powinnam wysłac darmowego smsa?? czy wpisac ten kod za 10 zł?? proszę o pomoc

Gość
jak chcecz spprawdzic ile masz na kacie wpisz *100# i zadzwon tylko tak dasz rade a co do numeru to bylo chyba aktywnedo konca czerwca

Gość nie wiedząca
skoro, kupiłam dzisiaj telefon i dostałam ulotke z opisem, to nie może być tak, że aktywne było do końca czerwca

Gość
to ja niewiem