Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkmkmk

alkohol na wesele

Polecane posty

Gość mkmkmk

mam pytanie gdzie mozna kupic taniej alkohol na wesele beda tez goscie z zagranicy i musza byc drozsze trunki i chce po nizszej cenie a slyszalam ze w hurtowni mi nie sprzedadza jesli nie mam koncesji to prawda?

Gość mkmkmk
up

Gość goście z zagranicy
preferują polską czystą :D Alkohol w promocji upolujesz w sieci Auchan, albo w Makro

Gość alkohol1234
moj kuzyn zamawiał alkohol z hurtowni przez sklep znajomego bo sprzedawcy maja taniej....doliczył mu tylko 1 gr na butelce i juz

Gość brtwasa
A to rozumiem ze tylko, gościom z zagranicy należy sie dobry alkohol a rodzinie spirol tanimkosztem, ale żałosna jesteś jak sie kasy na wódke nie ma , to sie wesela nie robi

Gość MKMKMK
do ostatniego(ej) mam pieniadze na wodke ale chodzi o to zeby bylo jak najtaniej chyba co? te zaoszczedzone pieniadze moge przeznaczyc na cos innego a poza tym polacy przewaznie pija wodke a moi goscie nie wiec musze kupic tez cos innego a po co mam placic za butelke 70-80 zl jak moge o 20% taniej

Gość młynek co miele sól na dnie mo
sądzę , że goście z zagranicy nie będą chciali tych drogich trunków , tylko wpiszą sie w polski krajobraz i będą żulić wódę jak i rodacy - to dla nich egzotyka - to tak jakby pojechac na karaiby i dostac schabowego z kapustą zamiast kokosów i arbuzów