Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fanta19

Jaka piosenke zaspiewac aby

Polecane posty

....dobrze wypasc na rozmowie kwalifikacyjnej na uczelni wyzszej?? Konkretnie chodzi o to ze bede musiała zaspiewac piosenke przed komisja, nie mam extra umiejetnosci jak Mariah Carey (ale też słon nie nadepnął mi na ucho) poprostu chce dobrze wypasc.. CO PROPONUJECIE?? moze ktos tez przechodził cos takiego na uczeleni wyzszej ???? prosze o powazne odpowiedz, bez zadnych wygłupow, naprawde mi zalezy Wszystkim dobrym i nie leniwym :P duszyczkom dziekuje :*

Gość Kocham Cię życie
moze??

Gość tak mi sie wydaje
jakies z poezji śpiewanej... polskie...

moze to i dobre ale nie znam tresci..mozesz mi powiedziec kto to spiewa?? dziex :*

ooo znam jedną piosenke dobrą Edwarda Stachury ;) dziekuje za pomysł JESZCZE.......

Gość sóweczka
wez poprzeglądaj teksty piosenek Anny Jantar, Eleni, zobacz Pamietajcie o ogrodach Osieckiej zobacz plytę M.Walewskiej Mezzo przejrzyj polski rock - i zobacz w czym TY się najlepiej czujesz zdajesz na uczlenię wyzszą czy na piosenkę aktorską do szkoly sredniej?

Gość Undertaker R.I.P
no to może.... szumi dokoła las?

Gość Kocham Cię życie
Edyta Gepert "Kocham Cię życie" :)

soweczka.........na uczelnie, konkretnie UAM szumi do koła las..hehhe to dobre :P

czy acapella?? no raczej tak bo to nie jest zaden artystuczny kierunek poprostu Pedagogika no wiec musze sie wykazac spiewem...

Gość tak mi sie wydaje
Jaka róża taki cierń - Edyta Geppert, uwielbiam ten utwór, ale na pedagogike chyba sie nie nadaje:D

Gość sóweczka
moze ta komisja ma jakies upodobania? powiem Ci z doswiadczenia, ze jesli chodzi o uczenie piosenek dzieci to nie mozna uczyc ich piosenki,ktorej się nie lubi, więc jesli coś masz zaśpiewac to najlepiej cos co chodzi za Tobą ostatnio o..te piosenki, ktore w Sopocie beda moga być poza tym sama mozesz sobie akompaniować, mozesz przyniesc jakis perkusyjny instrument ze sobą..

no racja...z tego co wiem to oni nawet moga sobie zazyczyc \"wlazł kotek na płotek\" bo i takie przypadki były...ale wole sie przygotowac.. dzieki wielkie za pomysły teraz juz mam kilka opcji wiecej nie zaszkodzi... :-)

Zuzia lalka nieduża ogórek , ogórek , ogórek Puszek okruszek łapy , łapy cztery łapy

Gość sóweczka
a no i piosenki kolonijne, mozeszm komisję potraktowac jak dzieci i dam im do ręki isdtrumenty, byliby w szoku i zapadlabys w pamięć :D instrumenty mozna wziac z zaprzyjaznionego przedszkola a dla Ciebie koniecznosc zaspiewania tej piosenki jest mila czy trochę jak męczarnia?

soweczka....no coś ty ja uwielbiam spiewac :D robie to zawsze i wszedzie choć zaznaczam ze zadna ze mnie spiewaczka :-P

Gość sóweczka
to wez im zaspiewaj Jada wozy kolorowe, pozycz tamburyn z przedszkola jesli masz taka mozliwosc albo zakup go... i z takim cygańskim przytupem i blyskiem w oku zaśpiewaj :D ...aha i nie zapomnij o spódnicy zamaszystej :D wogóle podobają się ludziom znane rzeczy ale na nowo zrobione mozesz jeszcze pomyslec na tym co się spiewa na weselach, piosenki rosyjskie, ukraińskie, hiszpańskie-to wbrew pozorm latwo się nauczyć masz tu linka, ta Cyganeczka jest fajna http://www.ewa.bicom.pl/biesiada/bsd12.htm i inne też zobacz moze śpiewasz ze znajomymi

Gość sóweczka
jeszcze mozesz umiec kilka i kazać im wylosować sobie, którą chcą uslyszeć - ludzie uwielbiają, jak się ich baiw i zapewnia rozrywkę :D bedą w szoku

soweczka...myslisz ze nie uznają tego za podlizywanie się?? bo wiesz takie ubarwianie całego wystepu moze byc roznie odebrane

Gość sóweczka
ja nie wiem, za co oni to uznają, a moze dobrze byloby zrobic z siebie taką artystkę? nadgorliwosc gorsza od faszyzmu, ale zauwaz, ze mozesz się w ten sposób wyroznic pomyslowością mozesz sobie jeszcze przyniesc playback na dyktafonie, ale to juz będzie wskazywalo na Twoje totalne sklonnosci i pasję do przedmiotu :D

no moze i masz racje..w kazdym razie dzieki za wszystkie pomysły:-* dobranoc

--> fanta Mysle, że pomysl sóweczki jest dobry. A tak w ogole...to pierwsze słysze, żeby podczas rozmowy kwalifikacyjnej trzeba bylo spiewac piosenki. To jest \"zwykła\" pedagogika na UAM, tak??

Gość sóweczka
🖐️pa

witam ;-) nie wiem czy mam odpowiadac na powyzej zadane pytania czy jeszcze ktos tu zajrzy dzisiaj, ale co mi tam No wiec to jest Pedagogika-edukacja wczesnoszkolna z jezykiem angielskim, jeszcze sie nie dostalam ale wole byc za wczasu przygotowana ;-P

oczywiscie ze na pedagogike sie spiewa, przeciez Pani nauczycielka przyszła musi umieć coś dzieciom zaśpiewać. jabym wybrała coś dla dzieci, im o to chodzi, a nie o Geppert albo inne trudne pisoenki. Potem masz umieć spiweac sloneczko dzisiaj pożno wstało a nie Mariah :)

Gość lolo10000000
Ja bardzo lubię "Zamiast"