Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość valois

kiedy działa?

Polecane posty

Gość valois

dziewczyny,mam wielka prosbe,prosze odpowiedzcie!! Otóz moj lekarz przepisujac mi yasmine powiedzial ze nie musze czekac do pierwszego dnia okresu i moge zaczac branie tabletek od kazdego dnia jai mi pasuje, w zwiazku z tym zaczelam brac tabletki nie czekajac na okres, dzisia wzielam 6 tabletke i dokladnie dzis moj chlopak skonczyl we mnie, boje sie bo nie wiem od kiedy dzialaja i mysle ze powinnam wzias postinor ale nie wiem czy to dobre polaczenie z tabletkami?!?!? prosze o szybka odpowiedz ! dziekuje

Gość pluralka
hmmm... sama nie wiem... ja biore diane i mam podobny problem... bo wzielam chyba za wczesnie. a lekarka mi kiedys powiedziala, ze trzeba w takim przypadku 2 tygodnie odczekac... w zwiazku z czym ja sie wstrzymuje, chociaz nawet nie wiem czy slusznie. ale to inne tabsy, moze inaczej dzialaja. moze po prostu zadzwon do lekarza...?

Gość pluralka
daj znac jak sie czegos dowiesz :)

Gość pierwsza tabletka działa
za rok od jej przyjecia, tak wiec na ten rok zaopatrz sie w gumki, globulki i pianki plemnikobójcze :O Jestes 9896475378265436 osobą zakładającą topic z tym samym pytaniem !!! co jest z wami ludzie ?? starcza wam sil tylko na zakładanie nowych tematów zamisast poszukac i dowiedziec sie juz z istniejacych ??? Od pierwszej dziala ta tabletka tylko ciekawe dlaczego uwierzysz nieznanym babom w necie a nie swojemu ginekologowi :O