Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 smutno mi

odejsc od meza czy nie

Polecane posty

Go艣膰 smutno mi

wyszlam za maz 2 raz za wlocha,on nie jest dobry dla moich dzieci z pierwszego malzenstwa,naduzywa alkoholu,trwoni pieniadze,ciagle ma jakies kobiety na boku,jest wulgarny i arogancki wrecz agresywny,zostawilabym go ale boje sie wracac do kraju,jakie perspektywy?prosze odpowiedzcie mi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wybacz ale to krety艅skie
co piszesz. spieprzy艂a艣 sobie 偶ycie i z tego co piszesz marnujesz je tak偶e dzieciom :-0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutno mi
latwo powiedziec,kretynskie,wierzylam ze bedzie nam tu lepiej,on byl inny,to trwa juz 6 lat,mlodszy syn prawie nie mowi po polsku,jak zaczynac wszystko od poczatku?

Udost臋pnij ten post

no tak, ale kasa, co?:-0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutno mi
nie rozumiem...co ma kasa do tego,tu jej nie mam a w Polsce bedzie jeszcze gorzej,tu przynajmniej zawsze cos zarobie

Udost臋pnij ten post

6 lat tam jeste艣 i nie umiesz sobie 偶ycia zorganizowa膰? skoro nie chcesz wraca膰 do kraju (a szczerze radze nie wracaj :-0 ) to przecie偶 chyba mo偶esz sobie jak膮艣 prace znale藕膰, mieszkanie.............tylko nie faceta. W艂osi to wyj膮tkowe dupki :-0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutno mi
dzieci maja tu przyjaciol,jak teraz zaczynacwszystko od poczatku,boje sie,mam 37 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutno mi
z utrzymaniem tutaj nie wiem jak sobie dalabym rade,tu sa straszne oplaty,z dwojgiem dzieci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutno mi
a jak jest teraz w kraju,nie ma szans na normalne zycie,prace?

Udost臋pnij ten post

masz 37 lat, a rozumujesz jak jaka艣 20 letnia siksa :-0 odejd藕 od skurwiela i tyle. nie bedzie cham niszczy艂 ci 偶ycia. tobie i twoim dzieciom. o nich musisz my艣le膰 w pierwszej kolejno艣ci :-0

Udost臋pnij ten post

w kraju tragedia narodowa. Kaczyzm. nie wracaj powtarzam :-0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutno mi
wiem ze rozumuje jak dziecko,boje sie wszystkiego,ze nie dam rady,ze on nie da mi normalnie zyc,kiedys bylam taka odwazna a teraz co sie ze mna stalo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutno mi
ale ludzie jakos zyja?powiedz mi co sie w kraju dzieje bo ja malo wiem na ten temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 msd
zaczac tak jak zaczelas lata temu, ale sama z dziecmi. tylko teraz napewno znasz jezyk i mozliwosci. nie mozesz byc z takim chlopem, dla Twoich dzieci. zmieniasz ich zycie na zawsze pozwalajac im brac przyklad z takiego wzoru 'ojca' wez sie w garsc i zrob wszystko zebys miala spokojne i bezpieczne zycie rodzinne. zycze ci powodzenia i sily do przetrwania.

Udost臋pnij ten post

to przesta艅 sie rozczula膰 nad sob膮, we藕 sie w gar艣膰 i zacznij robi膰 co艣 by sie z tego uwolni膰. najgorzej tak w艂a艣nie biadoli膰.;-)

Udost臋pnij ten post

nie wiem tylko jak we W艂oszech z procedurami rozwodowymi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutno mi
wiem ze biadole,...czasami to podejme juz jakas decyzje(np.po jakims incydencie z jego strony)a on zaczyna mnie prosic,zebym go nie zostawiala bo nas kocha,placze,blaga ...no i miekne z nadzieja ze on sie zmieni...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutno mi
na rozwod czeka sie latami i jest kosztowny,wczesniej robi sie separacje legalna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutno mi
mam dwoch synow 16 i 10 lat,oni na to wszystko patrza,ten starszy to nawet sie do niego rzuca z piesciami

Udost臋pnij ten post

no i tak w ko艂o :-0 a gdyby艣 tak raz powiedzia艂a : dosy膰! ?;-) zreszt膮 nie wiem jak do Ciebie przem贸wi膰. widze 偶e Ty od razu nastawiona na ,,Nie'' jeste艣 :-0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutno mi
to wszystko to jest strach...chcialabym a boje sie,cos mnie blokuje

Udost臋pnij ten post

no to jeszcze chwila i syn za艂atwi temat za Ciebie. nie chce nawet my艣le膰 z jakim skutkiem :-0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutno mi
oni sie nienawidza,maz wytyka synowi jego wady,szydzi z jego choroby,ma zoltaczke typu b.,obraza,poniza...

Udost臋pnij ten post

o Jezu :-0 co za bydlak :-0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutno mi
a ludzie wierza ze wlosi to mili,szarmanccy,kulturalni,przy nim moj byly maz alkoholik,to aniol

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To oczywiste
Musisz wsadzic go za kratki. Jakas awantura, pobicie, policja, zrob obdukcje niech idzie siedziec. A Ty postaraj sie o zasilek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutno mi
nawet mu kiedys powiedzial ze i tak niedlugo go(syna)szlag trafi bo jest chory,syn udaje ze go to nie wzrusza ale co on czuje w glebi?

Udost臋pnij ten post

W艂och贸w to znam a偶 nazbyt dobrze. nie musisz mi t艂umaczy膰 co za skurwiele z nich :-0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutno mi
tak juz zrobilam,caly zeszly rok to u nas policja byla co drugi dzien bo wyrzucal nas po pijanemu z domu,rozwalal sprzety,i nic mu nie zrobili,owszem prokurator dal sprawe do opieki spolecznej,chodzilismy na pogadanke co jakis czas i na tym koniec,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutno mi
a jak policjanci rozmawiali ze mna to in mowil''wierzycie jej----to Polka!

Udost臋pnij ten post