Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamyślenie

Nowa forma znęcania psychicznego?

Polecane posty

ponad 20 lat...to nie jest latwe!!!!!!! co innego odejsc po paru miesiacch, latach....ale po 20 ??? to BARDZO TRUDNE...nie wierze, ze wiele osob sie na to decyduje...

Gość japońska_róża
lepiej późno niż wcale. na szczęście są tacy, co i po tylu latach potrafią wreszcie powiedzieć: dość. i dalej żyć już dobrze i spokojnie. ja prawie zawsze radzę naprawiać. ale czasem trzeba być silnym i zdecydować się na koniec dla własnego dobra. czego wszystkim cierpiącym życzę.

Ja się zdecydowałem po 30 latach. Wprawdzie sytuację ułatwił mi fakt, że miałem sytuacje podobną, ale znęcała sie nade mną żona. Może to nietypowe, ale tak w końcu musiałem zrobić. Odszedłem niedawno. Zaledwie tydzień temu, ale już mieszkam samotnie i w innym mieście i czuję ulgę.

wezcie jednak poprawke na to, ze wiele z tych \"dobrych zon\" nie pracuje, lub nawet nie pracowalo...gdzie maja odejsc?? jak sie utrzymaja??

Czyli co? Co w Takiej sytuacji? Nowoczesne, zalegalizowane niewolnictwo? Serial pt. \"Niewolnica Isaura\"? Co ma robić taka kobieta? Szukać sponsora? Przecież to nie jest w jej charakterze.

A jeżeli kogoś zna? Kogoś nowego otwartego, przyjaznego i chętnego do pomocy? Kogoś kto był w podobnej sytuacji jak ona?

Gość Miałam prawie tak samo
Nie wierzę żeby ktoś taki był. Ale....??? Jeżeli już jest? Nie zastanawiałabym się ani chwili!

Gość ...spacerkiem
Ja bym się zastanawiała. nad tym czy ten ktoś jest rzeczywiście w porządku. Ale gdyby to mnie spotkało? Chyba bym wolała nowe życie w biedzie, niż bogatego skurwysyna. Niech sobie rżnie kozy! Mam jedną niepotrzebną to mu odstąpię za darmo. A prać i robić żarcie niech sie nauczy. Święty czas!

Gość coronera
Nie wierze ,ze tak bez powodu nie odzywa sie do Ciebie.Cos mu nie pasuje!

Gość zoolog
Coronera...? Ty nie wiesz co mu nie pasuje? pewnie koza w nieodpowiednim momencie powiedziela mu Beeeee......

Gość Coś podobnego Fe...
Mówię do ciebie MIAŁAM ITD... Dlaczego podsuwasz takie miłe zwierzę jak koza zboczeńcowi? Teoretycznie masz trochę racji, jednak musisz wiedzieć, w środowisku zoofili, są osobnicy bardzo czuli i wierni kozom. A to jest degenerat, który porzucił czyste i szlachetne środowisko zwierzęce, na rzecz ludzkich kobiet.:( W sumie, może jednak przebaczy kozom i się nawróci :)

Ona jeszcze do tej pory tego nie czytała, lecz może już za dwie godziny to zrobi. Jeszcze trochę komentarzy by się przydało. Trzeba jej jakoś jak najszerzej pomóc. Ale nie takie z kozami, to trochę smieszne i niepoważne.

Gość tak jak bylo dawniej
Bardzo dobra ksiazka dla cieb ie to: R.Norwood "Kobiety, ktore kochaja za bardzo i ciagle licza na to, ze on sie zmieni" oraz S.Forward "Dlaczego on nie kocha a ona za nim szaleje" Znajdz na necie, wbij adresy i poczytaj sobie recenzje o nich. Te dwie pozycje sa jak najbardziej dla ciebie. Pisze tez o nich kilka razy na topiku Radosnki. oraz S.Forward "Kiedy partner lze jak pies". Tam jest duzo o finansach, nie wracaniu do domu na noc i takich innych... powodzenia! Zajrzyj i tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3266302&start=0 PRZECZYTAC TUTAJ PIERWSZY WPIS: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=942800&start=0 ODPOWIEDZIEC NA TEST I POCZYTAC SOBIE INNE DZIEWCZYNY, ZOBACZY TAM SWOJA HISTORIE...

Dużo czasu minęło od założenia tematu. Jak jest teraz? On nie odzywa się dalej. Ona niedawno miała imieniny. Otrzymała mnóstwo życzeń od znajomych i swojej rodziny. On nawet nie zauważył tego pierwszy raz w życiu.