Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana deska

jak długo rosną piersi?

Polecane posty

Gość pizia
ja tez nic tam nie mam:(

Gość pizia
czemu chlopcy wola laski z dużym biustem?

Gość Nie wolą

Gość małeeeełe
są metody naturalnego powiekszania biust któe możesz sama stosować...poszukaj w necie np coś na temat masaży, natrusków, ćwiczeń. ja wierze w metody psychologiczne tj autosugestia ale to nie jest tak hop-siup trzrba to umieć

Gość małeeeełe
fececi różnie lubią. niektózy wolą małe:p i dziewczynom jest wygodniej w małych więc małe lepsze ale żeby były zgrabne no i nie ZA małe.

Gość minetka
piersi rosną całe życie - są dłuższe i dłuższe !!!!!

Gość małeeełe
nie, ale tak na serio: do którego roku życia jest możliewe żeby rosły naturalnie?? możli we że po 18 tez, jeśli "reszta kobiecych spraw" jest już dawno ukształtowana?:/

Gość Deskoidź do lekarza
po hormony:)

Gość prawie nic do dodania
mam 23 lata i ten sam problem. długo czekałam aż pewnego dnia zaczną rosnąc ale sie nie doczekałam. zwróciłam się o pomoc do ginekologa a ten powiedział,że są niedorozwinięte i przepisał mi diane czyli końską dawkę hormonów zapewniając,że mi urosną. zawasze miałam na tym tle kompleksy ale wtedy poczułam się jak wybrakowana. po 3 miesiącach owszem powiększyły się ale jak sie potem okazało cały mój organizm nabrał wody ,jak to się zazwyczaj dzieje przy takiej terapi,i była to głównie kwestia obrzęku. choć w końcu miałam na co założyć stanik zrezygnowałam z tych tabletek bo zdrowiejednak ważniejsze niż cycki. zmieniłam lekarza i tabletki. nowa pani ginekolog okazała się super. powiedziała mi wprost,że od tabletek mi nie urosną a jesli tak to bardzo minimalnie i nie w tkankę gruczołową. uspokoiła mnie,że nie są niedorozwiniete a w ciąży się zaokrąglą i nie muszę się martwić,że bede maiałą obwisły biust ;) twierdziła,że z doświadczenia wie,że małe piersi (a nawet te bardzo malutkie jak moje) najlepiej się sprawdzają przy karmieniu. a właśnie to było dla mnie najwazniejsze. w końcu do tego służą piersi :) i skoro spełniaja funkcje to wszystk0o z nimi w porządku mój facet twierdzi,że je uwielbia i dzięki niemu ucze się je akceptować. tymczasem pani doktor wysłała mnie siłownie. jedyny sposób to budowa mięśni piersiowych. według mojej trenerki trening siłowy nie tylko zwiększy objętość w tym rejonie ciała ;) ale też zwiększay ukrwienie i moze zapoczątkować procesy wzrostu komórek. nie mam nic do stracenia,więc zaczynam trening :)

Gość żelatyne jedz
galaretke, żelki itp...żelatanyna dziala cudownieeeeeeeeeee na porost piersi, zdrowe panokcie i ladne wlosy serio serio mowie..ja codziennie zjadalam galaretke i po 2 miesiacach zmienilam miseczke z b na c

Gość Marcin Jaworowicz
Eh, rosną nawet do 35 roku życia. Ja mam 35 i mam duże piersi :( Moze to przez zle odzywianie sie :(

Gość fumalla
Ja stosowałam Bust Up and Bust Caps zanim koleżanka poleciła mi BreastFast. Działanie BreastFast opiera sie na stymulacji gruczołów piersiowych, które są odpowiedzialne za wzrost piersi. Naturalnie gruczoły piersiowe stymulowane są przez żeński homron estrogen, który jest produkowany przez organizm w okresie dojrzewania. Jednym z efektów zbyt niskiej produkcji estrogenu w tamtym okresie są małe piersi. Rozwiązaniem w takim przypadku jest wprowadzenie do organizmu roślinnego odpowiednika estrogenu (fitoestrogen), który ma takie samo działanie jak naturalnie produkowany hormon. Dzięki przyjmowaniu BreastFast, gruczoły piersiowe są na nowo stymulowane do pracy i rozwoju, co w efekcie prowadzi do rozrostu piersi...czytaj dalej na www.jakpowiekszylambiust.pl....

Gość wieksze piersi
Ja zastosowałam trzymiesięczną kurację FABULOUS BREAST, do tego krem i masaż. Efekt NIEPODWAŻALNY! Nie wiem dlaczego niektórzy krytykują tego typu kuracje, nie mając zazwyczaj z tym nic wspólnego. Przecież kuracja przy użyciu skalpela jest dopiero niebezpieczna, a jednak kobiety ją stosują, efekty też widać, tyle że za jaką cenę? Co do bezpieczeństwa używania tabletek które ja kupiłam, składu i sposobu działania poczytajcie na www.intymnosc.pl/aff/7733