Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję spokoju...

Jak wygląda Wasz dzień?

Polecane posty

Gość potrzebuję spokoju...

Czy Wy też z niczym się nie wyrabiacie? Bo ja mam wrażenie jakbym wsiadła na jakąś pędzącą karuzelę i nie mogła z niej wysiąść. Lubię sobie czasem po prostu poleżeć i popatrzeć w sufit, a jeszcze bardziej poczytać w spokoju książkę, ale tych chwil jest tak strasznie mało... Mój dzień wygląda mniej więcej tak: 7:00 pobudka 8:30 wychodze do pracy 19:00 wracam z pracy (po drodze jakieś zakupy) 19-20 zrobienie obiadu, zjedzenie go i czytanie gazety w trakcie :) 20-21 jakies pranie, sprzątanie, prasowanie itp. 21-21:30 ćwiczenia 21:30-22:30 komputer 22:30-23 kąpiel lub prysznic, zabiegi kosmetyczne 23-23:30 spać... I po całym dniu :o albo tak (bardzo często): 7:00 pobudka 8:30 wychodze do pracy po pracy spotkanie ze znajomymi, wyjście do pubu, kina itp., jestem o 23 w domu i czas spać. Czasami cały tydzień tak mam, że wracam, kładę się spać, wstaję, wychodzę i tak w kółko. W weekendy jakieś większe zakupy, większe porządki, większe pranie, wyjście ze znajomymi i też nie za bardzo jest czas żeby sobie tak po prostu poleniuchować w domu. Ja już nie mogę... :o

Gość kalamarnica
zmien prace.. ja pracuje normalnie od 7 do 15..co to za zycie gdzie caly dzien spedzasz je w pracy???