Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorylka2231

CZY to był ORGAZM...powane!

Polecane posty

Gość gorylka2231

ostatnio kochalam sie z mezem,a nigdy wczesniej nie mialam orgazmu...po stosunku poczulam takie przyjemne pulsowanie "tam"...nie potrafie tego okreslic...czy to mogl byc orgazm?

Gość ________
Nie, to żaba próbowała się wydostać z cipki. Nie pamiętasz? Wskoczyla ci wtedy kiedy srałaś na polance.

Gość gorylka2231
chcialam powaznie,naprawde to jest dla mnie pilne!

Gość Kto ma największą pałe na foru
Tak to był MAXUS ORGAZMUS REXUS

Gość gorylka2231
hmm tego zimna nie było..same pulsowanie ale jakie! pare razy potem tez sie powtorzylo jak uprawialismy sex.

Gość gorylka2231
ehh juz sama nie wiem.pulsowalo mi chyba w srodku ....wiecie..pierwszy raz po paru latach mialam ograzm...chyba bo sama nie wiem,...eh ale jestem niezdecydowana

Gość gorylka2231
kiedys probowalam ale nie lubie sama sobie czegos robic....nigdy nie doszla w ten sposob..nawet nie odczuwalam przyjemnosci

Gość gorylka2231
no tak,o ile to orgazm..dlatego pytam czy to bylo to???????????

Gość gorylka2231
mam 19 lat, meza od 3 lat. pobralismy sie z milosci. prawie jak w m jak milosc. Potem on zaczal mi robic te straszne rzeczy...

Gość gorylka2231
jestesmy rok po slubie,mam 22 lata heh dziwnie ze dopiero teraz,ale mysle ze dopiero nadszedl moj czas i gotowosc na strefy seksualne

Gość gorylka2231
to wyzej to podszywacz mam 22 lata

Gość gorylka2231
te dwa wyzej to podszywacze, mam 19 lat. wiem, ze to mlodo, ale to naprawde bylo wielkie uczucie

Rety, co Ty mówisz, dziewczyno? Jakie straszne rzeczy? :( Ale może nie na forum... :( Pocieszę Cię, do orgazmów trzeba dojrzeć, zazwyczaj 18-22 latki ich nie mają, z wiekiem to się poprawia, wiec wszystko przed Tobą! :)

Gość dupcia
a ja współżyje od 16 lat intensywnie i orgazm - żaden- nie był mi dany...niestety pech

Gość gorylka2231
i no wlasnie ja w wieku 22 lat dopiero dojrzalam i jestem w 100% gotowa

Gość gorylka2231
znikaj podszywaczu! jeszcze trzy lata mam czekac na to? to juz chyba wole rozwod, bo chyba nie przecyje tych strasznosci... wiesz co on mi robi? wyjmuje nabrzmialy organ i wpycha mi w rozne otwory. obrzydlistwo. przed slubem nie byl taki zboczony, obiecywal, ze bedziemy to robic max raz na miesiac, pod koldra, przy zgaszonym swietle. a teraz chce raz na tydzien! jego poprzednia zopna mnie ostrzegala... ale ja bylam taka zakochana i nie sluchalam.

Dośc już tych głupot, marny podszywaczu! Każda inteligentna osoba rozpozna fałszywe teksty. Nasza Gorylka (dziwny nick swoją drogą :P) ma 22 lata i jest rok po ślubie. I to jest najlepszy moment, żeby zacząć czerpać masę przyjemności z seksu. Powodzenia! :)

Gość gorylka2231
dzieki spostrzegawcza ciesze sie, ze nie dalas sie nabrac. a co mam zrobic, zeby ten orgazm jednak osiagnac i jak on wyglada?

Gość GORYLKA-PRAWDZIWA2231
DZIEKI! GORYLKA-OD NAZWISKA ;))))))

mam na nazwisko małpiszon, ładnie, prawda?

Najgorszą rzeczą, jaką możesz teraz zrobić, to intensywnie myśleć podczas seksu o kolejnym orgazmie. :( Po prostu wycisz się, fantazjuj i delektuj się przyjemnością, a orgazmy same przyjdą. Ewentualnie jak zauważysz jakieś prawidłowości, to powiedz o tym mężowi. Np. w pozycji na jeźdźca (będąc mocno odchylona do tyłu) czy na pieska jest łatwiej osiągnąć orgazm (przynajmniej u mnie).

no dobra... juz mam swoje fantazje... mysle czesto o seksie z trzema facetami... albo z kobietami dwiema... ale staram sie nie dopuiszczac do siebie tych mysli, bo one takie nieczyste sie wydaja... z tego tez powodu nie umiem sie onanizowac... to grzech przeciez

Gość gorylka2231
ok,dzieki za rade.skorzystam przy najblizszej okazji ;)