Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak wyszło

nie mam faceta a wszystkie mają

Polecane posty

Gość Astral
Ja czasem mam chlopaka, czasem nie, zawsze staram sie cieszyc tym co mam aktualnie. Jak ma sie faceta to sa dobre strony, ale tez duzo problemow i nerwow, jak sie go nie ma to jest swiety spokoj. Zamiast wyobrazac sobie jak to super byloby kogos miec (w marzeniach to jest zawsze ideal, a w rzeczywistosci prawie nigdy), spojrzcie na to obiektywnie i z dystansem: w koncu i tak ktos Wam sie trafi, a Wy zamiast marnowac czas obecnej wolnosci na smutki, wykorzystajcie go w lepszy sposob, robcie to, czego potem nie bedziecie mogly robic. Umawiajcie sie z facetami, flirtujcie z wieloma, nawiazujcie znajomosci, chodzcie na imprezy (nie ma to jak isc na impreze w towarzystwie kolezanki i nawiazywac nowe znajomosci), dzialajcie spontanicznie wykorzystujac sytuacje, ze nie musicie sie nikomu tlumaczyc, ani myslec o nikim innym tylko o sobie. Jesli chcecie wprowadzic jakies zmiany w zyciu, np. przeprowadzka, wyjazd za granice, to teraz to zrobcie, zanim sie kims uwiazecie. Wykorzystujcie ten czas. A faceci i tak zaczna wpadac w Wasze sidla, bo nic tak nie odstrasza jak desperacja kobiety szukajacej faceta. I vice versa.