Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytającaaaa

Polećcie mi dobrą ginekolog w Łodzi.

Polecane posty

Gość Pytającaaaa

Napiszcie jeśli kogos możecie polecić.

Gość Pytającaaaa
A jeśli macie z kimś jakieś złe, nieprzyjemne doświadczenia- też dajcie znać.

Gość 220
up

Gość Pytającaaaa
Proszę.

Pani doktor Małgorzata Jędrzejczyk.Przyjmuje w Medaxie na Zielonej. Jest specjalista ginekologiem-położnikiem i endokrynologiem. Miła i kompetentna osoba

Gość Gretchien
Ja tez się leczę u pani dr Jędrzejczyk ale ona ostatnio jest bardziej endokrynologiem niż ginekologiem i położnikiem :-(

no kurcze a ja plnowałam isc do niej z moja ciaza.. myslisz ze warto znalezc innego połoznika? A moze ktos inny z Medaxu?>

Gretchien jak mozesz to napisz czemu tak myslisz.Ja byłam u niej kilka razy iw ydała mi sie ok. Chodziłam kiedys do dr.Szalczynskiego na Wizewie Wsch.-SUPER-ale drogo i daleko wiec zrezygnowałam.A w Medaxie mam za darmo bo jestem ubezp.w LiM.Dlatego cholendziu zalezy mi na Medaxie..

Gość Gretchien
No nie wiem jak z tobą postąpi ale jak ja u niej byłam i miałam obawy, że może jestem w ciąży to poradziła mi, żebym zrobiła sobie test za tydzień a jak będzie pozytywny to żebym poszła do jakiegoś ginekologa bo ona się tym nie zajmuje... Nawet mi nikogo nie poradziła. Szkoda bo ja ją lubie i leczę się już długo i nieraz widziałam jak pomagała innym kobitkom w trudnych ciążach. Miałam nadzieje, że mnie tez kiedyś poprowadzi w ciąży. A co to za ubezpieczenie masz? Ta dr śzalczyńska to gdzie dokładnie przyjmuje i ile kosztuje wizyta?

Gość Gretchien
dr Szalczyńska oczywiscie :-)

Juz sama nie wiem..byłam u niej w kwietniu i pomagła mi przygotowac sie do ciazy(szczpienia i takie tam)...teraz odstawiłam tabsy i miałam nadzieje ze jak bede w ciazy to do niej bede chodzic.Nawet ja wtedy pytałam czy prowadzi ciaze i powiedziała ze tak. Mam ubezpieczenie od meza z pracy w firmie LIM Center(płace 70 zł co miesiac i mam prywatnie przyjmujacych specjalistów za darmo w placówkach z ktorymi ta firma ma podpisana umowe) Super sprawa- ale nie wiem czy mozna sie tak ubezpieczyc samemu czy tylko np.maja ubezpieczenia grupowe w pracy.Wejdz na strone i zapytaj..jak jestes zainteresowana. Ten lekarz to dr.Szalczynski(facet). Przyjmuje na Tansmana 8. Wizyta ok.100zł ale w tym jest cytologia i USG dopochwowe. Długo praktykował w Niemczech i jest naprawde swietny i ma super sprzet diagnostyczny. Ja miałam u niego wymrazana nadzerke i jeszcze troche problemów mi rozwiazał.Jak chcesz to podam tel..tylko go musze poszukac..

Gość Pytającaaaa
Dzięki za informacje :) Powiedzcie mi jeszcze ile kosztuje wizyta u dr Jędrzejczyk, w razie czego miałabym do niej blisko.

Gość Pytającaaaa
Ktoś jeszcze może coś powiedzieć?????????

Gość podnoszęęęęę
Chodzę do p. ginekolog u mnie w przychodni, ale tez chciałabym wiedzieć gdzie mogę jeszcze iść, kto jest godny polecenia i nie zdziera z pacjentów jakoś drastycznie.

Ostatnio znalazłam fajnego ginekologa dr.Cieśla- przyjmuje w DerMedzie na piotrkowskiej 48

A ja polece prof dr hab Tomasza Pertyńskiego,też przyjmuje w \"Medaxie\" na Zielonej.Koszt wizyty 100 ale na profesora to chyba nie dużo.Miły,kompetentny człowiek.