Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka_____-

co na ta cholerna cere?

Polecane posty

Gość moniczka_____-
podobno makato podstawa,a miod sie dodaje tylko zeby konsystencja byla dobra. tak pisza w necie o tym wynalazku

Gość Kiniaczek
Ola_25 ----------------> Retin A, jest maścią z kwasem witaminy A. Mi skóra zazia po nim, ale najgorsze bylo to uczucie napięcie.Trzeba używać dużo lekkich nawilżających kremów. Efekty są rewelacyjne, ale tak jak napisalam Retin A zostal już chyba wycofany, bo ja już rok temu mialam problemy z kupnem. Teraz mam Aknemycin - podobno lączy wlaściwości Retinu A i Isotrexinu. Też dziala! Polecić mogę krem z kwasami owocowymi firmy NEOSTRATA. Są dw rodzaje: zwykly (w szarym opakowaniu) i zielony - bionic. Do stosowania na dzień. Drogi - ok 110 PLN, ale jest rewelacyjny. Naprawdę polecam, a wystarcza na ok pól roku.

Gość Ola_25
Mi osobiście Dalacin T w ogóle nie pomógł, choć wiele osób chwaliło ten preparat. Używałam też maseczki Salicam i efekty były dość marne. Każda cera jest inna i niestety trzeba być królikiem doświadczlanym:/ MOja się jak widać szybko przyzwyczaja do produktu,bo ten płyn za 5zł szybko przestał czynić u mnie cuda:/

Gość Ola_25
Szkoda, że wycofali. Podobie stało się z maseczką Ireny Eris z kwasami BHA (nie pamiętam już nazwy). Aknemycin miałąm i nie zdziałał cudów, ale skoro mówisz, że ten preparat jest super, to kupię. Jakoś przełknę jego cenę-najważniejsze, żeby pomógł.

Gość moniczka_____-
to dobra ta maseczka salicam czy nie? bo pisalas ze dobra a teraz ze efekty marne?:( juz nie wiem czy sie oplaca kupic,bo jak to kolejny bubel?:(

Gość moniczka_____-
mi kumpela dala fajna rade haha-- mowila,zebym myla buzie tylko jakims zelme albo mydle i nic z nia nie robila przez tydzien tzn nie malowala sie,nie grzebala itd a na pewno pomoze ,,,hmm akurat:(((

Gość Kiniaczek
Wpisz w wyszukiwarkę, to poczytasz sobie więcej o produktach firmy Neostrata. Jest też więcej produktów do cery trądzikowej, jednak ja wypróbowalam tylko ten krem i mogę go polecić. Niestety każda z nas ma inną cerę i inaczej reaguje na wszystkie te mazidla. Ale próbować trzeba. :(

Gość upsupsups__

Gość Ola_25
Moniczka ta maseczka Salicam jest bardzo dobra dla mnie, stosuję ją już trzeci tydzień. Kiniaczek dzięki:)

Gość Ola_25
Kiniaczka czy to chodziło o krem z glukonolaktonem? Bo tam we wskazaniach pisze, że na trądzik różowaty...No i kosztuje 150zł :/ A ten Bionic 179zł. Przy Renewalu pisze, że do cery trądzikowej.

Gość Ola_25
Kiniaczek, sorki. A moze to chodzilo o krem z AHA 8%?

Gość Ola_25
Tak przeglądam kosmetyki firmy NeoStrata i dochodzę do wniosku, że godne wypróbowania byłyby: - Control therapy exfoliant gel BHA 2% - żel z kwasem salicylowym, cena 36zł za 50ml. - Evolac 50 spray, cena 36zł za 50ml - NeoStrata Daytime Skin Smoothing Cream, 156zł za 50ml (drogo!)

Gość Ola_25
I może jeszcze to? Glicolic Masque 10% AHA - maska oczyszczająca, cena 98zł za 75g.

Gość Ola_25
Albo to? Glyco Exfoliant 50% AHA, cena 89,50 za 20ml

Gość Ola_25
Podnosze

Gość moniczka_____-
ja tez:) ps. ola-czytalas o tej masce z maki i miodu? glosno o tym na forum:)