Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemnic

czy są dostępne tabletki wywołujące krwawienie?????????????

Polecane posty

Gość niewiemnic

Cześć wszystkim. Mam problem: nie zdążyłam łyknać Postinoru. Czy w razie pozytywnego wyniku testu istnieje jeszcze szansa na uniknięcie ciąży??? Słyszalam że istnieją tabletki wczesno-poronieniowe, jednak nie wiem czy są one dostepne w Polsce. Może wiecie coś na ten temat? Prosze o pomoc!!!!!! Nie chce teraz dzidziusia, nie moge....:(

Gość okey
Zgłość się do lekarza.On najlepiej rozwiąże problem i na pewno podpowie jakieś wyjście z sytuacji.

Gość joanna20
a co jeśli uprawiałam seks ponad tydzień temu? czy jest jakas możliwość zapobieganiu ciązy? Proszę pomożcie...

Lekko nie na temat zadanego pytania ale daruj sobie test tak wcześnie, zero wiarygodności. Poczekaj do minimum 14 dni od stosunku. A najlepiej ok 21 dni. Wtedy będzie można powiedzieć, że negatywny wynik jest wiarygodny.

Gość dlaczego nie zadbać przed
tzn. nie lepiej przy okazji wizyty u ginekologa poprosić o receptę na postinor, spokojnie wykupić i niech sobie leży gdzieś w szufladzie, tak na wszelki wypadek, gdyby zaistniała konieczność, to jest pod ręką, a nie biegać po nocach szukajac lekarza, który wam to przepisze? :) myślicie, że w obecnej sytuacji polskiej służby zdrowia, ktoś na pogotowiu, w środku nocy, przejmie się waszym losem, jak oni dużo poważniejsze przypadki zlewają?! :o uważam, że dziewczyna, która współżyje, a nie stosuje antykoncepcji hormonalnej nie chcąc tym samym ciąży, powinna mieć coś takiego w domu, a nie potem panika :)

Gość okropny ziom
ja teraz troche inaczej... błagam was pomóżcie mi moja dziewczyna zaszła w ciąze a niechemy dziecka bo jeszcze stanowczo za młodzi jesteśmy na dzidzi... błagam podajcie tę stronę na której są te tabletki na poronienie... błagam ratujcie!!!!!!

Gość jojojjjj
trzeba było myśleć wcześniej.. czy urodzi czy poroni to zdupiliście sobie całe życie.. a takie metody tabletkowe itd to sprawią tyle że dziecko urodzi się chore... także gratuluje rozumu!!!

Gość aiiiiiiiiiiii
cytotec-mozna zamowic p[rzez neta,wejdzcie na stronke,dokladnie pisze ile trzeba wziac,i jak to dziala,to jest lek na wrzody zoladka,ale ma dzialanie wczesnoporonne,z tym ze nie zawsze,moja kolezanka wziela za mala dawke,dostala krwawienia,lecz ciaza sie utrzymala,bylam temu przeciwna,ostrzegalam przed skutkami,ale wiedziala lepiej...teraz mam nadzieje ze Bog sie nad nia ulituje,i to dziecko urodzi sie bez skrajnych defektow,w co raczej watpie,wiec nie robcie tego,bo nie ma nic gorszego niz zycie z ciezko chorym dzieckiem i swiadomoscia tego ze samemu jest sie za to w pelni odpowiedzialnym.te wszystkie leki NIE SA W 100% SKUTECZNE!!! Jesli urodzi sie zdrowy dzidzius ma szanse na adopcje i zycie wsrod kochajacych go ludzi,dzieci uszkodzone zazwyczaj nie maja takich szans.

Gość sdgbushd
kochana mi okres spoznil sie 8 tygodni!!! polecialam do lekarza i takie tableki sa dostepne w prywatnych gabinetach za ok 300 euro

Gość sdgbushd
a kobietki!!!! nie zamawiajcie tych tabletek ze stron www!!!!!!!!!!!!! duza czesc z nich to poprostu kit!!! idzcie do lekarza prywatnie i juz!!!!! on cos na pewno poradzi ;]

Gość okropny ziom
dzieki wam bardzo za pomoc... napisze później co dalej się stało... aha i tak nawaiasem mówiąc do tych którzy nie zauważyli... jestem facetem:)