Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda......

Którego wybrac?

Polecane posty

Gość magda......

Mam problem , mam dwóch powiedzmy adoratorów;) i nie wiem którego wybrac obaj są zupełnie rozni Jeden jest przystojny sympatyczny wesoly umie sie zachowac moge sie z nim wszedzie pokazac, ale nie ma powaznego stosunku do zycia i brak mu ambicji zaby cos osiągnąc nie moge tez z nim o wszystkim porozmawic. Drugi natomiast jest inteligentny ,madry ,dobry moge z nim gadac godzinami jest raczej niesmialy za to gorzej sie ubiera i jest przeciętny z wyglądu. Wlasciwie moge to okreslic tak ze jeden bardziej mi sie podiba z wyglądu i bardziej mnie pociaga , a drugi ma cudowny charakter. Którego wybrac? pomózcie prosze

Gość beatkaaaa
Co sie dla Ciebie bardziej liczy?

Gość Astral
To jest jakis przetarg, ocena towarow czy co?

Gość zolta kaczuszka
jesli jestes nastolatka wybierz 1 a jesli szukasz trwalszego zwiazku wybierz zdecydowanie 2

Gość keira1
ale powiedzcie chlopak jest dobry , czuly , przecietny z wygladu naprawde charakter super ale brakuje chemii czy takie cos ma sens jesli nie ma tej chemii, a znam go juz szmat czasu

Gość młynek co miele sól na dnie mo
jak nie ma chemii , to nie będzie z tego związku raczej

Gość keira1
tzn z mojej strony bo on jest jak najbardziej za , natomiast ja go tylko lubie , nie potrafie poczuc cos wiecej , rodzina jest bardzo za tym chlopakiem , a mnie jest przykro bo nie potrafie poczuc czegos wiecej zero przyciagania :( cz jest mozliwosc by sprobowac byc ze soba i w trakcie poczuc to przyciaganie ?

Gość keira1
tzn czy jest wogole mozliwe by zakochac sie w chlopaku ktorego znam z roznych imprez i nigdy nie myslalam o nim w kategoriach chlopaka dla siebie chociaz on bardzo by chcial a ja nie potrafie nic poczuc

Gość magda....
mam 22 lata to nie jest tak ze nie czuje chemii do tego drugiego tylko bardziej mnie pociąga tamten;) jestem nienormalna ciągle mi cos nie pasuje;(((