Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubie piątek

TAMPON ALE JAKI?

Polecane posty

Gość aaaaaiiiiiiiiii
OB

Gość albo
Tampaxy z aplikatorem, oznaczenia są na opakowaniach.

Gość ja używam
tylko O.B. innych nie radzę bo po belli słyszałam , że często urywa się sznurek:(....

Gość tampax
ob sa drogie a wcale nie lepsze polecam tampax

Gość LUBIĘ TAMPONY
JEZELI MASZ OBFITY OKRES PRZEZ PIERWSZE DNI UZYWAJ ROZMIARU SUPER CZYLI NAJGRUBSZYCH , A JAKIEJ MARKI TO JUZ SAMA ZDECYDUJ , JA NP UŻYWAM BELLAI JEST OK, CO TO ZA BZDURY ZE SIE SZNURKI URYWAJĄ!!:) jEZELI BOISZ SIE ZE TAMPON MOŻE cI PRZECIEKNĄC UZYJ DODATKOWO CIENKIEJ WKŁADDKI HIGIENICZNEJ I GOTOWE.w KOŃOWYCH DNIACH SPOKOJNIE MOZESZ UŻYC CIENSZYCH TAMPONÓW.

Gość ja używam
nie jestem przeciwniczką belli , ale poprostu tak słyszałam o tych sznurkach , ale może i w innych tamponach się też tak zdażyć;) nie chciałam urazić;) a swoją drogą w jakiej cenie są tampax-y i ile sztuk ???

Tampaxy sa fatalne przynajmniej te z aplikatorem. Najlpsze są OB, bella też bardzo w porzadku i subtelle. Innych nie używałam.

Gość reksio
Tapaxy są świetne, oznaczenia proste - kropelki na opakowaniu. Używam tylko tampaxów ze względu na aplikator ułatwiający stosowanie. Co za wygoda..

Gość salamandraa
a ja kupuje tampony w biedronce 32 sztuki za 4 zł:) i polecam

Gość a ja polecam
ob, a jak nie masz kaski to takie z rossmanna, tez mi się nigdy nic nie stało. nie lubię subtelle

Gość odśw

ja uzwyam OB,Belli(zajebiste sa) i ostatnio mama kupila mi jakies nowe-SAFE...wiec jeszcze ich nie przetestowalam.... ale co do tampaxow..tak je reklamowlai,a mo im zdaniem sa jednym z najgorszych ;/

Gość manadryneczka 00
te z rossmanna sa bardzo dobre i niedrogie :) ostatnio jak byla promocja to kupilam 16 sztuk za 2.99 jeszcze sie na nich nie zawiodlam :) jesli chcesz to wejdz na strone ob, wypelnij ankiete to po ok miesiacu przysla ci za darmo zestaw probny (2 tampony normal i 4 mini)

Używałam belli i to dosc dlugo ale potem jak wyprobowalam ob comfort to bella odeszla w zapomnienie:):) ob comfort maja taka fajna siateczke dookola tampona ktora jest sliska i ulatwia aplikacje tampona, zakladanie belli czasami nie bylo zbyt przyjemne:/ pozdrawiam aha na kazdy rodzaju tamponu masz oznaczone kropelkami albo kropeczkami jak bardzo sa chlonne, na poczatek polecam super albo normal

Gość missmarta
ob są teraz w promocji w rosmanie: 7,99 za 24 sztuki! zwykle 8 sztuk kosztuje ok 5zł.

Gość gugulek
a ja mam problem... no niewygodnie mi z tamponem o.b super (mam obfityyyy okres), nie wiem, czemu....:(

moze masz inna budowe pochwy?? moja siostra nie moze uzywac tamponow bo czuje bol i dyskomfort, byla u lekarza i powiedzial ze to przez nieprtwidlowa budowe pochwy ale to przeszkadza tylko w noszeniu tamponow, z sexem i rodzeniem dzieci nie ma problemow

Gość mrrr..
Jak to pierwszy tampon to nie polecam SUPER tylko normal albo normal plus...jak jesteś dziewicą to polecam normal na pierwszy raz nawet przy obfitym okresie...potem dopasujesz odpowiednie...w razie co na początku możesz podkładać wkładkę na majtki żeby się nie zrobiła niespodzianka. Z tamponów polecam OB.Biedronki jednak nie:)

Gość OB sa najlepsze
mialam Tampaxy z aplikatore i wcale mi to nie ulatwilao umieszczenia go w odpowiednim miejscu =/ i jakies one takie dluuugie byly ...