Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa.. spragniona...

kiedy? czy juz?czy jeszcze nie?

Polecane posty

spotykam sie z facetem od 2m0cy.. jeszcze nie było zadnych rozmów na temat naszego zwiazku, tj, czy jestesmy para itp. ale tak to traktujemy.. za niedługo wybieramy sie na wspolne wakacje.. i tu jest pytanie.. czy po takiej znajomosci to jest juz odpowiedni czas czy mu sie oddac, czy moze jeszcze za wczesnie.. jeszcze z nim tego nie robiłam, bo nie ma gdzie no i wogóle.. myslicie ze wspolne wakacje są dobrym czasem na pogłębienie tej znajomosci? pozdrawiam i czekam na inteligentne popdowiedzi i podszywaczom i wysmiewaczom z góry ziekuje Magda

od razu fisting, czy tylko zwykły tradycyjny anal?

jak napiszemy tak - to oddasz mu się a jak nie - to nie ma facet na co liczyc? no ludzie!! sama zdecyduj,to coczujesz.nie kieruj się tym, co tutaj na kafe Ci napiszą:O

Gość gość
A ile masz lat?Nie ma czegos takiego jak ramy czasowe, sama musisz zdecydowac, czy jestes juz gotowa, na ile to powazny zwiazek i czy mozesz ufac temu facetowi. Ja nie powiem Ci, czy to juz, bo nie wiem, nikt nie wie. Z doswiadczenia wiem jednak, ze lepiej pozniej niz wczesniej, ale nie uw szystkich par sie to sprawdza.

Gość masakraaaaa
Co po dwoch miesiącach chcesz sie oddac facetowi????????? Masakra co z Ciebie za kobieta????? Żadna pożadna dziwczyna, która sie ceni nie oddaje sie facetowi po tak krutkim czasie znajomość.!!!!!!!:Dpamiętaj o tym.. P.S. ja już jestem w związku 2,5 roku i czekamy dalej do slubu:P

Wiesz zrób to wtedy gdy będziesz bardziej chciała niż się bała.To będzie odpowiedni czas...

Gość pogłębiarka
Możesz pogłębiać.

masakraaaaa to czy ona jest pożądna czy nie pozostaw do jej oceny...I to że Ty czekasz do ślubu nie oznacza że ktoś też musi.To indywidualna sprawa każdego człowieka....Miłego.

Gość co za brednie sie tu dzieja...
Ehhhh dlaczego twierdzisz ze jak laska jest z facetem miesiac czy dwa i chce sie z nim kochac to juz nie jest porzadna... to ze Ty masz takie poglady i czekasz do slubu Twoja sprawa, jezeli ona uwaza ze to odpowiedni moment i czas i przede wszystkim facet to niech sie nie zastanawia... JA sama zrobilam to po 5 miesiacach bycia z facetem i niczego nie zaluje jestesmy ze soba juz 4 rok, wiec widzisz niema na to rewgoly i planujemy wspolny slub, a ty sie tylko meczysz. Okarze sie ze po slubie sie w lozku nie sprawdzisz i wymieni cie na leprzy model.. sex to bardzo wazne rzecz w zwiazku... P.s. mała przemysl ta decyzje parokrotnie , wszystko zalezy od chwili i od tego jak sie ulozy na wakacjach Pozdrawiam

Gość co za brednie sie tu dzieja...
sry za literowki ale zritytowałam sie;p