Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniaaaaaaaaaaaa hej

Podroz samolotem-jak sie ubieracie?

Polecane posty

Przeciez teraz takie upaly...Niedlugo lece samolotem i zastanawiam sie czy wypada zalozyc lrotka spodnice??

Gość z polykiem
owijam sie w zagiel

a dlaczego nie...? Przeciez jest dach... nie bedzie wialo ;) A jakby ewentualnie przyszlo Ci zjezdzac wyjsciem awaryjnym to i tak nikt nie bedzie w tej panice Cie podgladal ;)

Gość królwena Smieszka
upały teraz są juz słabsze, ale pewnie ze wypada ubrac krótka spódniczkę.

Chodzi mi o to czy ludzi nie beda sie na mnie dziwnie patrzec :o bo co niektorzy to sami sa dziwni... i lubia innych komentowac...

No jak to jak - to chyba nie jest problem tak żeby nie było ci gorąco, pytanie jest głupie

Gość malala
ja tez niedługe lece i zakładam zwykłe jeansy i jakas bluzkę ewentualnie na to kurtke jeansową - nie bede się stroić ma mi byc wygodnie :)

ja natomiast jestem całkiem normalna, tylko czasem ukradkiem obwąchuję odbyt śpiącego kota sąsiadki.

niuniaaaaaa hej wypada zalozyc to w czym Tobie wygodnie:) podroz turystyczna czy w interesach sie wybierasz samolotem?

Gość ale yaya
No wiesz, jak juz lecisz samolotem to ubierz sie elegancko, jesli spodnica to tylko za kolano, poza tym nie wypada odslaniac nagich ramion (proponuje elegancki zakiet) i koniecznie zaloz polbuty z palcami i pieta, bo w klapkach to Cie nawet nie wpuszcza. Na glowe kapelusz, moze byc z fantazyjnym piorkiem. Upaly, nie upaly, nie ma lekko, dama trzeba byc, zwlaszcza w samolocie.

a czy do kosciola wypada ubrac spodniczke ? taka do kolan? przeciez bog patrzy a kolana sa seksulane a bog jest aseksualny, no powinien, a kolana moga.. :O

Gość i bielizna satynowa
bo czasem sprawdzają

pierwsze slysze ze w klapkach nie wpuszczaja:D A juz troche swiata zwiedzilam. Lece do rodzinki :)

Byłam już i w Małkinii, i w Łapach, a raz to nawet w Białymstoku.

Ja zawsze gdy wiem, że będę podrózowac samolotem szyję sobie specjalny uniform w barwach odpowiadających logo danej linni lotniczej, a na glowie robię sobie turban z polskiej flagi narodowej.

niuniaaaaaa hej🌻 milej podrozy:) milego startu i bezpiecznego lądowania:)

Gość niunio
dawno się tak nie uśmiałem !! a Ty nie wiesz w czym Ci będzie wygodnie ? no chyba ,że wiesz już teraz ,że kontrola osobista Ciebie czeka więc się wyszoruj i załóż odpowiednią bieliznę a spódniczka- Krwawa Orlica odpowiedziała Ci wyczerpująco. ale ludzie maja problemy - obciach

Gość to zalezy
Wszystko zalezy od tego dokad lecisz. Np. jezeli do Hiszpanii - niezbedna jest suknia tancerki flamenco i wachlarz. Caly samolot bedzie tak ubrany (panowie w strojach torreadorow, ewentualnie przebrani za byki) i w innym stroju czulabys sie glupio (kto napisal, ze w klapkach nie wpuszczaja, we wszystkim Cie wpuszcza jak zaplacilas, tylko potem podsmiewaja sie za plecami jesli nieodpowiednio sie ubralas). A jak lecisz do UK (90%-prawdopodobienstwo) to wystarczy, ze przebierzesz sie za bekon albo herbate.

Gość safsdgaadgf
nie zakładaj majtek

Gość pan Stefan
Zasadniczo latam nago, poniewaz cenie sobie wygode i europejski luz.

Gość niunio
Pan Stefan no chyba w kapeluszu, bez nie wpuszczaja na pokład

Gość pan Stefan
Przyznam, ze rzeczywiscie wdziewam na ta okazje takze szykowny kapelusz z woalka, ale potem go zdejmuje, gdyz woalka utrudnia mi konwersacje z moimi internacjonalnymi wspolpasazerami.

Nieprawda, takie nakrycia głowy wcale nie przeszkadzają. Ja często podrózuję w welonie ślubnym swojej babki i zawsze się dogaduję ze współpasażerem. Wszystko zależy od odpowiedniego kąta ustawienie się względem sąsiada.