Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mialo byc tak pieknie

tak sobie mysle

Polecane posty

co by bylo gdyby zachorowal na nieuleczalna chorobe, czy mialabym sile zeby jakos ywjatkowo przezyc swoje ostatnie dni, czy starch wzialby gore i przeklinajac boga czekalabym na koniec. to smutne jak sobie o tym mysle. chyba lepiej nie myslec:(a te gulki mam naprawde od dawna caly czas sie pojawiaja.. (jesli ktos skojarzy o co chodzi)

Gość mam lepszy sposób
nie ma nieuleczalnych chorób :)

Gość lolpop
gulki? - trądzik?

a aids? sa napewno takie trudno wyleczalne, ale fakt jesli jest 1% szansy na wyleczenie, to jzu nei mozna mowic o nieuleczalnej:P

ponoć życie jest nieuleczalną chorobą ;) ale ja tam wolę patrzeć na to bardziej różowo

nie tradzik, przeczytaj topik " wyskoczyla mi gulka przy pachwinie"

Gość pewnie wezel chlonny
nie panikuj,nie tragizuj tylko daj lekarzowi do zbadania:)

Gość mam lepszy sposób
aids? już chyba są jakieś skuteczne leki... chodzi mi o to że człowiek jest istotą doskonalszą niż może sie wydawać :P siłą woli można wyleczyć każdą chorobę

tak naprawde, to nawet chyba nie chce z tym isc do lekarza, staram sie to olac, w gruncie rzeczy mysle ze nigdy nci zlego mnei nie spotka wiec to tez nie moze byc niczym zlym MAM LEPSZY SPOSOB wiec nei mam o tym swiezych informacji:P

Gość ales
mozna wyleczyc siłą sugesti nawet trądzik? niby jak?

a sile woli najpierw trzeba miec, jeszcze rok temu to myslalam ze caly swiat moeg zdobyc a teraz zaczynam patrzec na zycie bardziej realnie, zastanawiajac sie nad tym oc moge a co jest tylko marzeniem do spelnienia nie no wyszlam teraz na jakiegos filozofa ktory sie zamrtwia, tak wcale nei jest, nawet teraz myslaco tym wszystkim co pisze jest mi wesolo, a\i tylko w takie ladne wieczory jak dzis do glowy przychodza mirozne dziwne rzeczy

Gość ales
marzenia się nie spelniają... przynajmniej moje...;/ sorry, ale jakiś dol mnie zlapal dzisiaj wiczorem....eh.

Gość mam lepszy sposób
boże trądzik.....ludzie naprawdę mają większe problemy :P słyszałm o przypadku chłopca, który w jakimś nieszczęśliwym wypadku stracił rękę...czy palce..nie wiem dokładnei....a że fascynowały go jaszczurki-które jak wiadomo potrafią zregenerować utracone tkanki- myślał że to jest normalne także u ludzi....no i ta ręka mu odrosła :O z tego co czytałam to jest udokumentowany przypadek w podobny sposób inny dzieciak rozprawił się z rakiem krwi...urządził sobie 'gwiezdne wojny' -wyobrażał sobie, że strzela do komórek nowotworowych- mimo że lekarze nie dawali mu szans na przezycie myslę że trądzik to 'małe piwko' dla autosugestii....ale w to naprawdę trzeba wierzyć... chociaż ja wątpię żeby udało się to dorosłym...ludziom, którzy w nic nie wierzą i są przyziemni :O moze gdybyśmy wszyscy byli innaczej wychowani...

Gość ales
wiem, to niby pikuś. "pikus" dobre sobie... walczę z tym, wszystkimi mozliwymi sposobami. Jakoś pikuś nie chce sobie pojśc. Każdy ma swoje osobiste tragedie. Ta już marnuje mi zycie, a moja samoocena jest zerowa. albo na minusie.... ten kto tego nie przezyl, nie wie jak to jest i jak to niszczy od środka....

wlasnie, miedzy doroslymi a dziecmi, ich sposobem myslenia i postzregania swiata jest ogromna roznica, bo dzieci najczesciej aja beztroskie zycie a dorosly w ciagu swojego zycia musi wiele razy doznawac rozczarowania i to sprawia ze przestaje wierzyc, a te historie ktore opisalas "mam lepszy sposob" to cuda, nei przezce ze prawdziwe ale cuda

Gość ales
a, i za wydane pieniądze mozna byłoby kupić już calkiem niezle nowe auto... A ja? coż. skoro o postrzeganiu swiat przez doroslych i dzieci... jestem pomiedzy. Mam prawie 18 lat.... a czuje sie wypalona...od srodka

ale od tradziku nei umrzesz... przydalby ci sie jakis szok wtedy bys zrozumiala ze wyglad nei jest najwaznijeszy.. owszem tradzik zycia nie uprzyjemnia naprawde bardzo je psuje ale nei jestes jedyna z tradzikiem, i wiele osob przezywa ten problem a sa tacy ktorym on w zadne sposob nei przeszkadza, wtedy nei przeszkadza tez calej reszcie BO LUDZIE WIDZA CIE TAKA JAK SAMA O SOBIE MYSLISZ:) wiec mysl dobrze

ALES a gdybys miala trad a nei tradzik to co bys powiedziala? wiem ze kazdemu czlowiekowi jego problem wydaje sie najwazniejszy ale czasem naprawde warto docenic to co sie macie, ze neij jest jeszcze gorzej

Gość ales
wystarczająco szoków przezylam. Poczytaj sobie "kampania antytrądzikowa".... i przezycia niektórych osób...;[

mozesz mi wkleic konkretny tekst:P bo nei chce mi sie czytac tyle tysiecy stron... mwoie o takim szoku ze naprzyklad moglabys umrzec, o wlos otrzec o smierc,a lbo zobaczyc czyjes cierpienie ow iele wieksze od twoje i poczuc do siebei obrzydzenie ze przejmujesz sie tak malym problem w stosunku to problemu tamtej osoby.....

Gość lolpop
wiem co czuje ales. Mam to już za soba...calkiem od niedawna...mam 22 lat i uczę sie zyc na nowo. I lepiej mi sie żyje... Mialas kiedyś taki problem? chyba nie. Nie wiesz jak to wypala od wewnątrz...i ta heroiczna walka... zwlaszcza jak wszyscy wookol maja normalne twarze. Ales - trzymaj się:) :)

mialam taki problem,wciaz mam ale teraz jest duzo lepiej. pomyslcie sobei ze to i tak wam nic nei da zamrtwianie si etmy nie olepszy sprawy na pewno, i uwierzcie mi rozumiem was jak to jest bo bywalo zemna zle

ale powiedzcie szczerze czy nei ma gorszych problemow od tradziku?

Gość ales
nigdy nie poczuje w stosunku do siebie obrzydzenia z tego powodu, że mysle o sobie. I o tym. Nawet nie wiesz co ostatnio przezylam, i jka mam spaczona psychikę... i wydane pieniądze i nerwy, poczucie beznadziejności itp. Przykro mi, mysl co chcesz, pewnie jestem glupią egoistką. Nie pisz, że nikt nie zwraca na to uwagi. Wszyscy zwracją, a jak twierdzą inaczej, to klamia.

a ty zwracasz na to uwage u kazdego? jesli by kazdy zwracal uwage to osoby z tradzikiem na pewno nei mialyby kogos, chlopaka dziewczyny a maja. pwoiem szczezre ze uwazam ze to troche egoistyczne...

Gość ales
dobranoc. Najlatwiej tak powiedzieć. Tylko czemu do cholery inni nie mają tego problemu?? hę? zawsze pomagam innym, jestem zyczliwa itp.... i czemu mnie to spotyka? a nie kogoś zlego, wrednego...

"czemu mnie to spotkalo" mowia ludzie, ktorzy maja raka...

Gość ales
ale też i tacy, którzy są chorzy na inne rzeczy i tacy ktorzy stracili dom, rodzine, cześć siebie, kilka lat zycia, probując naprawić tą utraconą pewnośc i akceptacje samej siebie. Nie generalizuj.

dokladnie, dlatego tradzik przy tym to nic... chce tylko zebys zrozumiala ze to ty robisz z tradziku swojego porblem a jesli ty go robisz bedzie to tez problem dla ludzi ktorzy cie otaczaja

Gość ales
Dobranoc.