Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psitka

czy wszystko jest ok? martwię się

Polecane posty

Gość psitka

Mam problem i stresik:( Gdy wziełam 19 tabletkę po ok.5h wymiotowałam...20 i 21 dnia wziełam normalnie tabletkę...przerwa i normalne krwawienie 7 dnia wziełam 1 tabletkę nowych tabletek. Razem z 2 tabletką był seksik, a następnego dnia dziwna , jak gdyby owulacyjna wydzielina, ból jajników:( zaczynam się martwic, czy nie popełniłam błędu i czy wszystko jest ok

Gość psitka
podnoszę smutno:(

Wszystko jest w porządku nie ma co się martwić . Tabletka wchłania się ok 2 h.

Gość psitka
dziękuje miarko, ale gdyby ta tabletka nawet nie wchłoneła się to czy te następne zatrzymają owulację ewentualną?

Gość smaile
bedzie dobrze

Gość alexiss
PSITKA!! tabletka wchlania sie 4h- tak jest napisane w ulotkach, wiec Twoja na pewno sie wchlonela... zreszta skoro mialas krwawienie to w ciazy na pewno nie jestes!! a 2 tabletki przeciez wzielas tak jak nalezy, wiec na pewno bylas zabezpieczona w trakcie stosunku!! a bol jajnikow czesto pojawia sie po wspolzyciu!! ja tez tak mam- czesto, a zwlaszcza po intesywnym seksie bola mnie jajniki... a z tym sluzem to kazda ma inaczej, nie martw sie na zapas!! wszystko jest na pewno ok ;)

Gość psitka
alexiss bardzo dziekuje:) faktycznie jajniki bolały mnie po ,,intensywnym" seksie-teraz jestem dobrej mysli:)

Gość alexiss
heehe, bo my dziewczyny to tak mamy... wieczne czekanie na ten "okres"... a nawet jak juz dostaniemy to nam sie wydaje, ze to z pewnoscia taki falszywy :) zjemy batonik czekoladowy i sie zamartwiamy czy aby nie wplynal na skutecznosc pigulki ;) paranoi mozna dostac:) a Ty PSITKO nie martw sie, bo na pewno wszystko ok. zycze satysfakcji ze wspolzycia kochana! :)