Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agataTenis

przegrywam z bulimią to starszne

Polecane posty

to starszne dziewczyny ma 3 napad w ciagu 10 dni!jetsem sama i mysle ze bez wsparcia mezczyzny nie dam rady tak naprawde nikt nigdy mnie nie kochal!!!tylko sex sex!walcze z buimia ale ni ejst mi latwo

Gość ja mala
a po co ci facet? ja walcze takze sama bez wsparcia za granicą, bez rodziny i wiem ze jesli ty nie bedziesz chciala wyleczyc sie to ci nikt nie pomoże, a na napady są rozne sposoby przede wszystkim do psychologa lub psychiatry idz zapisze ci leki np fluoksetyne lub asentre, poprawia ci samopoczucie i to nalepsza droga do wyzdrowienia powodzena

Jeżeli masz 3 napady w ciągu 10 dni to jeszcze nie jest to zawansowana chroba więc szybko udaj się do psychologa w tak wczesnym stadium myslę że łatwo uda Ci się pokonac chorobę :)

chodze od roku do psychologa dziewczyny!jestem zawodowym sportowcem!akurat teraz moj psycholog ma urlop!wiec przerwa miedyz wizytami trwa 3tyg. tak chodze co tydzien pozdrawim

nie wymotuje to moj plus ale katuje sie fizycznie !ja mala jak radzisz sobie napisz powiedz lek cos daje antydepresanty to są?

Gość dupa w kwiatach
mam to samo,ma w cholere stersów i tym samym częstsze napady...:( ale fakt wysiłek fizyczny dużo daje,ale sama nie umniem sie zmobilizować a fitness klub czy basen kosztuje,peycholog też...:( ale jak będe miała kase(obiecałam sobie) to pójde do psychologa

dupa w kwiatach doskonale cie rozumiem! czasaami jestem poz akontaktem jak nacpana teraz nawet tak mam a czasami na takim glodzie ze makabra nie mam sil juz z tym wszystkim