Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafaela8808

Rogowacenie okołomieszkowe, XERIAL 30

Polecane posty

Gość Rafaela8808

Od urodzenia cierpię na wyżej wymienioną chorobę skóry, którą mam na obu ramionach. Czy znacie jakieś środki, leki, które są w stanie uleczyć, a raczej w jakiś sposób zamaskować objawy tej choroby (małe chropowate krosteczki na ramionach przypominające gęsią skórkę)? Ostatnio wyczytałam o kremie XERIAL 30. Czy ktoś już go używał? Jeśli tak, czy rzeczywiście działa? Słyszałam również, że dobre są peelingi, ale nie dają trwałych efektów....

Gość mam chyba to samo
czerwone krosteczki na udach, chropowate łydki i gęsia skórkę na pośladkach :o Nie wiem,czy to rogowacenie czy "efekty" depilacji depilatorem - zapalenie mieszków :o Robię peelingi, szoruję szorstką rękawicą i smaruję maścią z wit A. jeśli chodzi o inne maści, to jest tańszy od Xerial- PILARIX albo Oceanic OXERIL . Zamierzam kupić ten Pilarix- kosztuje ok 20 zł albo mniej.

Gość gość
ten krem to prawdziwy cud, 5 lat walczyłam z tradzikiem od liceum do teraz,masakra kasa na lekarzy dermatologów i kosmetyki z rosmana i nic aż do teraz kiedy znajoma poleciła mi krem pilarix i po 5 dniach nic, poprostu wszystko wyszło nawet moje rany sie zagoiły od wyciskania polecam kupujcie ze strony producenta tu: http://pilarix.pl