TRZYNASTY 7 Napisano 21 Marzec J.w. Twój Misiu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1037 Napisano 21 Marzec Nie da się muzyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 738 Napisano 21 Marzec (edytowany) Nie wiem czy naprawią ten bałagan, ale szansa istnieje zawsze Edytowano 21 Marzec przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1037 Napisano 21 Marzec Książe. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1037 Napisano 21 Marzec Gdzie i dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 738 Napisano 21 Marzec Sprostowanie tu daje też dla Rym Cyma i Chwili, bo nie zrypali forum, ale też nie naprawili (cwaniak) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1037 Napisano 21 Marzec Nikomu konkretnemu dupy nie obrabialam. Napisałam że tu zostali sami nienormalni majac w tym też na myśli siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1037 Napisano 21 Marzec (edytowany) Już nie piêrdol Edytowano 21 Marzec przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 738 Napisano 21 Marzec (edytowany) Serduszko nie ma teraz amunicji w kałachu, więc skończ jej dopjerdzielać Boni i załóż szlafrok (cwaniak) Edytowano 21 Marzec przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1037 Napisano 21 Marzec Ona ma 1,90 nie mam szans. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1037 Napisano 21 Marzec Poza tym nie bije ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1037 Napisano 21 Marzec Jaki rekord uliczny? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1037 Napisano 21 Marzec To tym bardziej nie mam szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1037 Napisano 21 Marzec @poza kontrolą Przesadzasz. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1037 Napisano 21 Marzec Zlezak sobie wypal krzyż na czole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1037 Napisano 21 Marzec Samogwåłt na tym polega że robi się go samemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1037 Napisano 21 Marzec Świetny pomysł xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 21 Marzec Napisz na kafe-priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 21 Marzec Napisz na kafe-priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 22 Marzec Nie wiem co dalej z tym zrobić. Daj instrukcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 22 Marzec Nie wiem co dalej z tym zrobić. Daj instrukcję. X Dobra, już wiem w czym był problem, zrobione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 22 Marzec 19 godzin temu, poza kontrolą napisał: Dobrze, że się z tego wymiksowałem, bo przyjaciele wysypują się jak grzyby po deszczu. Co jęczysz? Wiedziałeś o tym kumplu od dawna, tak jak on wie że wiedziałeś, nie rób z siebie ofiary, bo zwyczajnie kłamiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 22 Marzec 6 minut temu, VenusHorizon napisał: Po ile karma dla kotów? Moje jedzą BARF to nie wiem dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 22 Marzec 6 minut temu, VenusHorizon napisał: Po ile karma dla kotów? Moje jedzą BARF to nie wiem dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1037 Napisano 22 Marzec 8 minut temu, VenusHorizon napisał: Po ile karma dla kotów? Drogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach