Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tam tam ram tam

pytanie do matek

Polecane posty

Gość tam tam ram tam

ja tego nie rozumiem. moze któraś z was mi to wytłumaczy. co moze w takim momęcie kierowac moją matka????????????? nie raz weszła do domu, w którym była chmura dymu (oczywiście wróciła do domu godzine wczesniej niz miała) pierze moje ubrania-które śmierdzą fajami! ostatnio jej podwędziłam papierosa, któy lezał luzem na półce (w widocznym miejscu) i nic!!! zero reakcji!!!!! takie coś powtarza się z rok czasu!!! dlaczego do tej pory zachowuje się tak jakby nic się nie stało????????????????

Gość bo musiałaby
zareagować, a wygodniej jest nie widzieć, bo wtedy nie trzeba reagować

Gość DZIEDZKO
to matczyna miłość a ona zazwyczaj jest ślepa

Gość a w jakim wieku jesteś

Gość tam tam ram tam
mam 17 lat. tak ona pali papierosy. więc jest taka mozliwość ze poprostu nie czuje????? no ale te fajki co jej giną??? jak miałam 12 lat to tez miałam taką przygode z paleniem i jej paczki całe nawet kradłam a ona nie reagowała, ale po tygodniu mi o wszystkim powiedziała, ze wie itp. a teraz?? to juz trwa trwa i nic :o

wiesz, duża kobita już jesteś i masz swój rozum. co ma ci lanie spuścić czy gadkę umoralniającą strzelić o szkodliwości? przecież to wszystko wiesz:) jak za dużo jej będziesz podbierać to pewnie ci cos jednak powie;) a w tym wieku juz nalezy myśleć o konsekwencjach swoich zachowań;)

Gość tam tam ram tam
czyli co? wie ale nie mówi bo jestem juz duza???? no ale zeby zadnego bulwersu nie było ze niby za ich pale i takie tam??? :o

spoko - przyjdzie odpowiednia chwila to palenie za i c h zostanie wywleczone:)

Gość ram tam ta tam
uup

A co może Ci mama powiedzieć? Jak powinna zareagować? Wydrze się - co to da? Zabronić Ci nie zabroni, bo przecież sama pali, więc przykładu nie daje. Może właśnie o to chodzi. Może wie, że zabranianie nic nie da, a gadka umoralniająca będzie bez sensu, właśnie dlatego, że sama pali. Ale swoją drogą to się dziwię. Mogłaby chociaż powiedzieć: "Nie pal, zobacz do jakiego uzależnienia mnie to doprowadziło". Te słowa oczywiście też nie zdziałają cudu, ale chociaż pokazałaby, że jej zależy, byś się nie uzależniła jak ona.

Gość 55555t56
chcialo dziecko pokopcic zeby bunt dziecinny pokazac a mamusia to olala :D brawo dla mamy!!!