Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penisska

penis mojego faceta smierdzi

Polecane posty

Gość penisska

a on chce by zrobib mu loda. czy wy tez tak macie?jak powiedziec zeby go nie urazic?

Gość fili.....................
rany! miez e przed tym "rytuałem" weźmiecie wspólna kompiel???? Jak się z deka przepłucze to powinien byc całkiiem "zjadliwy" :D

Gość yahiollllll
to go spryskaj dezodorantem

Gość powiedz mu
zeby sie umyl

Gość Crazy Doll
tak z natury to penis po całym dniu lub nocy trochę "jedzie" jak chcesz z rana to poczekaj aż będzie musiał iść sie odlać i daj mu do zrozumienia ze cos chcesz przedtem ./ a jak wieczorem to po prostu powiedz że masz ochote iść pod prysznic żeby sie odświezyć . jak nie matoł to powinien chwycić.

Gość penisska
mozecie sie smiac ale to jest dla mnie nieestetyczne czy wasi faceci tez tak maja?

Gość niestety tak

Gość serio mu smierdzi
ja mialam tylko 1 faceta i nigdy nic nie smierdzialo...szczesciara ze mnie:P ale jaki to zapach?moczem daje czy co?

Gość winiunia
. Intensywny , przykry zapach mnoże swiadczyć o stanie chorobowym.

Gość penisska
nie jest intensywny i przykry,po prostu wali penisem po calym dniu. Nie wierze ze nikt tak nie ma

Gość ciotka isia
Jak ci śmierdzi to nie pchaj go do buzi.

Gość oolka
tylko do tyłeczka :)

Gość penisska
up

Gość grex
jakby sie czesciej myl to by mu nie smierdzial ot co. A jak smierdzi i po myciu tzn ze dlugo sie nie myl i musi sie porzadnie wykapac zeby zapach zniknal

Gość chyba to to
Niestety, bez mycia się nie da. Powiedz mu, żeby się umył i już, szkoda czasu na sugestie typu "wspólna kąpiel". Niech brudas łapie za mydło, bo jak nie, to sam może sobie polizać swojego skunksa

Gość co za facet
Mojemu facetowi nawet przez mysl by nie przeszło,zeby mu robic loda zanim sie wczesniej nie umyje.Srednia przyjemnosc brac do buzi peniska po całym dniu nie mycia:P

przerobilam w swoim zyciu wielu....ale smierdziela nie spotkalam ....chyba mam szczesce!!!!! albo poznaje odpowiednich partnerow.....a Ty skad go wyrwalas?

Gość łeeee
Hmm... w ogóle to powinno być chyba oczywiste, że jak się chce pieszczot to się trzeba umyć? Nawet nie powinno się o czymś takim przypominać. Nigdy mi nie przyszło do głowy namawiać faceta na jakieś co nieco i się nie wypucować. Tak, inni też tak mają i to jest normalne, ale to nie powód, żeby nic z tym nie robić. W całym życiu miałam tylko jednego faceta, który nie miał nieprzyjemnego zapachu ani smaku niezależnie od tego, kiedy się umył (hehe no po jakimś czasie pewnie by miał, ale np. po całym dniu nie) i takich panów wszystkim życzę oraz czyścioszków :)

Gość gość
Ło matko, kazdy penis bedzie smierdzial, jak go facet nie umyje:o Trafil Ci sie jakis matol i brudas totalny. Zacznij sie obsesyjnie myc przy nim, przed sexikiem komunikuj glosno, ze za chwile, bo musisz sie umyc, gdyz po calym dniu czujesz sie nie swiezo....moze zalapie, ze on tez powinien:o

Gość pozdro600 wie co mowi
bo jej byly tez taki byl........moj sie myje a i tak..smierdziuje.

Gość a mnie podnieca ten zapaszek

Gość ja o wlasnie ja
a moze porposico wydepilowanie faceta??? jak bedzie wydepilowany nie bedzie tak brzydko pachnial? pot nie bedzie sie gromadzil w tych wloskach?

Gość MÓJ TEŻ ŚMIERDZI
POMOCY OD DEZODORANTU MNIE SZCZYPIE !!!

Gość Duża Iza
sprobuj powiedziec mu przed ze pojdziesz sie umyc bo zle sie bedziesz czula taka niepachnaca podczas zblizenia. moze wezmie to do siebie :)

powiedz mu szczerze, tylko nie w chamski sposób coby się nie obraził, że jak chce żebyś mu zrobiła loda, to żeby się umył bo czujesz pewne obiekcje ;]

Gość mnw
Jestem facetem, ale mniejsza o to. Nie wyobrazam sobie bycia z kimkolwiek kto nie bralby codziennie prysznica. Po prostu nieswiezy zapach mnie odpycha. Jak ktos chce sie myc raz na tydzien - spoko ale niech nie podchodzi do ludzi na blizej jak 4 metry.

Gość Bagvesta
Ja przed każdą taką zabawą, idę specjalnie do łazienki i myję co trzeba (no chyba, że akurat wziałem prysznic), jakoś nie mam ochoty psuć zabawy swojej partnerce, ona z resztą praktykuje to samo. Pachnąco, higinicznie i bez żadnego stresu.

Gość poczytaj topik
o naturalnym obrzezaniu, kiedy żołądź jest cały czas na wierzchu i nie rozwijają się pod napletkiem bakterie, !

Gość mirek40
Czesto ten zapach nie jest przyczyną brakiem higieny a użyciem niewłasciwych środków myjących. Trzeba dobrać odpowiednie dla siebie, najlepiej -----żel do higieny intymnej-----

Gość jacek_81
najlepszy płyn do czyszczenia wacka to „Ace” :) wiem , bo przetestowałem i używam dość często .