Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penisska

penis mojego faceta smierdzi

Polecane posty

Gość gość
ja wsadzam zawsze w szarlotkę i wtedy pachnie ciastem - sprawdzony sposób, a do tego się najesz ciasta pod czas robienia loda :)

Gość gość
jak juz facetki sie wezma za ocenianie,opisywanie to wypisuja takie glupoty ze szkoda slow.Penis nie ma prawa "jechac po calym dniu".Jezeli tak jest to znaczy z regoly jedno-grzybica a ta jest zawsze od facetki czyli od was.Same nas zarazacie a pozniej lament i wypisywanie,wygadywanie obrazliwych glupot.Ja tez to mialem i jest to ohydne nuczucie.Trzeba isc do urologa lub dermatologa i dostaje sie tabletki doustne oraz masc.

Gość gość
"""mnw 2011.07.12 Jestem facetem, ale mniejsza o to. Nie wyobrazam sobie bycia z kimkolwiek kto nie bralby codziennie prysznica. Po prostu nieswiezy zapach mnie odpycha. Jak ktos chce sie myc raz na tydzien - spoko ale niech nie podchodzi do ludzi na blizej jak 4 metry.""""---a moze na 4m20cm-glupolu jeden???!!!

Rozwiazanie jest prosye niech Twoj facet podda sie obrzezaniu czyli usunieciu napletka to prosty zabieg chirurgiczny w narkozzie miesjscowej niezbyt drogi i bedzie o sprawie zawsze bedzie czysty i pachnacy:-) a Ty bediesz niala duzo frajdy robiac mu loda z polykiem podobnie jak on bo faceci to uwielbiaja:-)

Gość gość
Wilk ty srajdo z c***a ci wali

Gość konik6789
My kiedys na osiedlu mielismy kolezanke co brala zycie takie jakie jest i nigdy nie mowila ze cos jej smierdzi.

Gość gość
Ja swojego myję często i po każdym ... nigdy nie śmierdział.

Jest dość proste rozwiązanie Twojego problemu choć niektórym może się wydawać nieco radykalneusmiech.gif Jęsli zapach z penisa nie jest wynikiem choroby co zawsze warto sprawdzić np grzybicy t o jest zwiazany z naturalna wydzieliną zbierającą się pod napletkiem która zawsze po całym dniu będzie miała bardzo nieprzyjemny zapach bez względu na namnażajace sie w wilgotnym i ciemnym środowisku bakterie i to czy rano brał prysznic czy nie i jak dokładnie się umył. Ale nawet samo umycie nie dokńca rozwiązuje problemy bo wprawdzie głowka penisa jest juz idealnie czysta ale cząsteczki zapachowe jeszcze się na niej utrzymują . Dlatego jedynym skutecznym i trwałym rozwiązaniem jest obrzezanie czyli mówiąc bardziej medycznie usuniecie chirurgiczne całego napletka. Jest to dość prosty zabieg i bezpieczny wykonywany pod znieczuleniem np od połowy ciała w dół czyli pacjent zachowuje świadomość. Nie jest to też zbyt drogi zabieg chociaż nie znam aktualnych cen, musisz znaleźć dobrego chirurga ze specjalizacją urologii i najlepiej z przynajmniej 10 letnim doświadczeniem operacyjnym więc bedzie to facet koło 40 i to takiego który wykonał juz wiele takich zabiegów u ludzi dorosłych bo chyba nie chciałaby żeby ktoś się uczył na Twoim facecie. Sam pobyt w szpitalu będzie trwał około 3 dni głownie ze wzgledu na zastoswane znieczulenie. Drugą rzeczą kóra musicie zrobić to jest całkowite ogolenie jajek odcinka pomiedzy jajkami i o***tem i samego o***tu a najlepiej wydepilowanie ich na stałe żeby cząsteczki potu nie zbierały się na włosach łonowych bo po pewnycm czasie wydzielają naprawdę nieprzyjemny zapach zwłaszcza jak facet ma duzo testosteronu, trenuje na siłowni i jest lato lub ciepła wiosna. Depilacji najlepiej dokonać laserow ale to drogi zabieg, można woskiem ale to dla twardzieli. Golenie najlepiej zrobyc w 2 etapach najpierw maszynką fryzjerska do włosow ustawiona na 2mm a pozniej kremem do depilacji a włosy ponad nasada człona i na podbrzuszu jesli facet ma opory zeby byc kompletnie łysy przyciac na estetyczna pryzurke na 2 lub 3 mm, podobnie. Jak juz jesteśmy przy temacie golenia depilacji i brzydkiego zapachu na który jestes najwyrazniej bardzo wrażliwa bo masz dobry węch to od razu załatwcie temat owłosionych pach które też sa źrodłem nieprzyjemnego dla Ciebie zapachu. Zalety takiego rozwiązania: 1. członek zawsze pozostaje suchy i nawet po cąłym dniu nie widziela intensywnego brzydkiego zapachu, niełapie się też infencji zwiazanych z namnażaniem sie bakteri pod napletkiem, to dlatego w krajach gzdie jest bardzo ciepło w dominujacych religiach jest obowiązek obrzezania bo kiedyś po prostu nie było możliwe czeste mycie przy ograniczonej ilosci wody i faceci czesto łapali infenkcje które czasami konczyły się śmiercia 2. Głowka członka wystawiono na ciągłe wycieranie mechaniczne pod wpłym tego pokrywa się grubszą zrogowociałym naskurkiem i robi się mnie wrażliwa na bodźce niż u nieobrzezanego faceta co wydłuża stosunek nie osłabiajac orgazmu który jest rownie silny Jak namówic faceta do tak radykalnego rozwiazania? Jest prosta metoda jeśli go kochasz i wiazesz z nim swoja przyszłość powiedz mu że pownieważ chcesz spedzić z nim resztę życia a wiesz jak bardzo pragnie sexu oralnego z finałem w ustach i połykaniem to chciałabys na stałe wprowdzić to do swojego repertuaru piesczot jakim go obdarzasz ale masz bardzo wyczulony węch więc jest to na razie dlaciebie nieprzyjemne ze wzgledu na zapach a nie na to że nie lubisz tego robić. Jesli facet Cie naprawde kocha rozwniez podejdzie do tego ze zrozumieniem ale nie mow tego zadnymi aluzjami czy w kłotni tylko w trakcie spokojnej szczerej rozmowy o seksie ale nie bezpośrednio przed nim ani po nim bo to nie jest dobry moment, pamietaj że faceci bardzo mocno emocjonalnie przezywaja odrzucenie seksualne czy objawy niecheci seksualnej ze strony kobiety wiec delikatnie i z miłością we właśwym momencieusmiech.gif Jam macie problem ze spokojna rozmowa na te tematy to napisz mu to na spokojnie w liscie. A do zabiegu : namow faceta do tego żeby często brał prysznic, rano, po przyjsciu z pracy i jescze bezposrednio przed sexem oralnym z połknieciem spermy. Tego ostatniego umycia mozesz dokonać sama niech to bedzie wasz rytuał po dokładnym umycie użyj jeszcze pasty do żebów do umycia najlepiej mietowwej. Tylko pamietaj ze ja zdecydujecie sie na na stosunek w tym momencie to bedziesz odczuwała w pochwie zimno co niie kazdy lubusmiech.gif A poźniej do dzieła zrób mu pieknego loda z finałem w ustach i gładko połknij spermę z uśmiechem na ustach a jak połkniesz to powiedz mu jeszcze kilka koplementów jak bosko smakuje i jak bardzo Cie to pyłykanie z finałem w ustach bardzo podniecausmiech.gif To bedzie jego nagroda za wszystkie zabiegi higieniczne z całego dnia stanowiąca wielki motywator do tego żeby to robił i zdecydował sie na obrzezanie bez takiej motywacji nie sadze zebys go namowiła.rób mu takiego loda z finałem w ustach codziennie to bedziesz miała super pachnacego i czystego faceta na codzień z duża motywacją do tego żeby się obrzezać bo wszystko wtedy bedzie dużo prostsze. Zapewniaj go tez ze ja tylko sie obrzeza i wygoi sie to besziesz mu robila tego loda z finałem w ustach i połykiem spermy tak czesto jak tylko bedzie miał ochote nigdy nie odmawiajac to bedzie dla niego wielka motywacja tylko dotrzymaj słowausmiech.gif To pozwoli mu przełamac naturalny strach kazdego faceta przed tym zeby jaki inny facet z nozem czyli skalpelem majstrował przy naszym najwiekszym i najwierniejszym przyjacielu jakim jkest nasz penisusmiech.gif Głowa do góry i ufaj w potęge miłości,, bo nie takie przeszkody potrafi pokonywaćusmiech.gif

Gość gość
Jeśli systematyczne dokładne mycie ciał w tym penisa nic nie daje, to ma jakąś chorobę , a może nią być grzybica, rzeżączka, zatem walcie do dermatologa i seksuologa. Jeszcze coś innego może być: ma zlą czyli śmierdzącą przemianę materii z powodu zbyt dużego żarcia mięsa a małego owoców i warzyw i małego dostarczania wody. A robienie loda & minety jesr wstrętne, gdyż ani chuuj ani ciipa nie pachnie fiołkami. Robią to ludzie na haju narkotycznym/alkoholowym mający dodatkowo uszkodzony zmysł węchu i smaku i skąpej wiedzy z higieny i moralności.

Gość gość
A masz na chleb? Czy ty masz penisy tylko w głowie?

Gość gość
Wilk tak tu radzi a sam ma wilczyce.?

Gość Pleiades
Ja mojego to myję raz na 3 miesiące, szpachelką zdrapuję resztki spermy i błotko. Myślę że trzeba się myć, przynajmniej raz w tygodniu w misce.

Gość Andrzej45
Mojej dziewczynie z c**y wali dorszem kupie jej płyn do higeny intymnej jak nie zadba o siebie to ją zostawie

Gość gość
Do autorki: sama dziwko śmierdzisz a zwalasz na penisa u faceta. Para brudasów.

Gość gość
Jak wy dziewczyny możecie brać penisy do ust fujjj... ??

Gość gość
To zależy co się je i pije do tego mąż po oddaniu moczu zawsze myjs dobrze członka.A przed seksem prysznic i mycie pochwy i członka.Zaczyna mąż mineką mam pierwszy orgazm potem klasyczny i kończe lodzikiem.A raz a miesiacu robi mi mąż lewatywę bo widział podczas porodów jak sie robi.I przeżywam analny wraz z mężem wspaniały Orgazm.

Gość gość
No nie ,w ostatnim wpisie to chłop i krowa.

Gość gość
niech sie umyje

Gość gość
On śmierdzi ty śmierdzisz i co ? Zadowolona jesteś z tego twoja dziura też na kilometr capi jak kuter rybacki

Gość gość
Usłyszałeś już kiedyś od kogoś, że jesteś idiotą?

Gość gość
Słabe spowo ale spoko widać źe twój chłopak nie myje sobie swojego grzmota widać że masz w domu kutasa brudasa dobra rada zmień ty sobie na takiego co nie będzie capiło mu z utorbienia

Gość gość
Założycielko tego forum bo twój chłopak to brudas nie zauważyłaś tego pewnie źe mu śmierdzi aż czuć w całej polsce weź mu wypierz w pralce może to pomoże mi nie śmierdzi z majtek która chce powąchać dodam źe mam na 15 centa w stanie gotowości i ściągniętą skórę z kapelusza

Gość gość
Założycielka tego dennego fortm ma brudasa a nie chłopaka weź ty kobieto zmień na takiego co nie będzie mu capiło kozim serem z majtek która chce mi dotknąć mojej fujareczki dodam że jest czysta zgrabną i powabna

Gość gość
gość 2016.10.11 od wszystkich facetow śmierdzi w tym kraju

Gość gość
zapach zależy chyba od wielu czynników,penis mojego faceta fajnie pachnie przez cały dzień :)

Gość gość
Jak by możecie to wąchać lizać itd przecież on tym szcza ludzie !!

Gość gość
Cały dzień chodza w porach pocą go to nie dziwota ze j***e przecież się nie myją a one to lizą dlatego? bo was zmuszaja ? oni są psychiczny!

Gość gość
penisska on sobie może chcieć ale sobie nick wybrałaś