Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaah

mówi się ze wieszaki są brzydkie, ale!

Polecane posty

Gość no a moim zdaniem
w ogóle to modelki z poprzedniej dekady (Caludia Schiffer, Linda Evangelista, Cindy Crawford czy Karen Mulder) miały idealne kobiece figury, a teraz modelki są naprawdę wychudzone choć oczywiście nie wszystkie, np. Gisele Bundchen czy Adriana Lima też są kobiece, a nie wychudzone

Gość czerstwy chlep
modelki są fajne

jeśli mam włączony TV w moim pokoju leci fashion tv ...... wczoraj był pokaz bajecznie kolorowej kolekcji Lacrua czy jakiegoś tam kreatora - około 80% było wieszaków bez biustu a 20% było bardzo szczupłych dziewczyn z płaskimi brzuszkami ale i z biustem - w pewnym momecie modelka stoi bokiem i wtedy widać że ma same sutki tylko biustu brak - stanik A to chyba wisi na jej biuście - uważam że duży problem anorekcji ma to związek właśnie ze swiatem mody no i wrescie minister zdrowia jakiejś organizacji poruszył ten temat że dziewczyny których BMI ponoć bedzie niższy od 18 nie będą startować w wybiech ...... waga się obniżała modelek z każdym rokiem - jak powiedział kolega modelki ze starej szkoły czyli Cindy , Linka, Neomi czy Karen ( zdrowe szczuple kobiety ) - w porownaniu do modelek teraz są poprosty dla mnie we wczesnym stadium choroby....

Gość a kiedy kobieta przestaje być
kobieca i staje się tłuściochem? jaka jest granica? :p

Gość to poczytaj k..............a o
grubasach! :p czy to moja wiona,że się k.........a obżeram i nie mogę schudnąć? :p

Gość booooooooże
wieszaki są paskudne!współczuje takim kobieta ale same tego chca...anoreksja,anemia.to jest poprostu masakra żeby dopuścić się do takiego stanu!niektóre kobiety chca tak wygladac ale dlaczego chca??przeciez wystające kości to ani nic przyjemnego ani ładnego!nie cza tak wyglądać:(Odradzam feeeeeeeeee...