Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMs

MIAŁ BYĆ BRAZ- WYSZŁY CZARNIUTEŃKIE-POMOCY!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość hops w górę

Gość a czy ktoraś z Was farbowała
wlosy Wellatonem odcień Mleczna czekolada?Ja zamiarzam sobie nm zafarbować ale boję sie,że moze wyjść czarny:-oMa moze ktoras z WAs jakies doswiadczenia z ta farba?Jaki kolor wychodzi?

Gość mms
niestety nie mam, ale mleczny brąz... to moze być TO- a po jakim czasie można nalozyc druga farbe?:P

Ja właśnie farbowałam ciemnym brazem ale Garniera i też wyszedłmi czarny kolor.Trzymałam na włosach tylko 10 min.Wyobrażam sobie co by było gdybym miała na włosach przez zalecany czas 30 min.Brrr.. MMs...Na czarną farbę żaden inny kolor Cinie chwyci więc szkoda osłabiać włosy.Kazde farbowanie szkodzi strukturze włosa.Jeśli jednak nie możesz zyć z takim kolorem to może odvzekaj chociaż tydzień i spróbuj nałozyć jakiś czerwony , ognisty kolor .Uzyskasz odcień wpadający w burgund .

Gość no właśnie ...
ja też farbowałam włosy Garnierem ciemny brąz, trzymałam z 10-15 min i wyszły mi czarne (w każdym razie wyszedł mi baaaaardzo ciemny brąz) ale jest ok :) bo nawet ten kolor mi spasował :P

Gość lulila
he ehe ehe eh e he skąd ja to znam. ;-) Dwa miesiące przed ślubem położyłam brąz a wyszły czarne. Teraz jestem miesiąc przed i na szcęście paskudztwo się zmyło ale już mam jakieś rude odrosty (jak nigdy) więc znów bede walczyć. Oj coś czuję, że ponownie będzie płacz ;-)

Gość mms
ehh a ja mam już dość- ciagle tylkow łosy w kuc i włosy w kuc- nie wyobrażam sobie,żebym miała czekać az mi odrosną... ;( ratujcie !!!!!!:(

ehhh wpsółczuje bo ja tak kiedyś zrobiłam na blond włosach... pomógł dekoloryzator i rozjasniacz na 3 dzien włoski były super :)

Gość mms
destina- można jasniej? jak to zrobić? ja dopiero jestem poczatkujaca ... bede wdzieczna :)

Gość hops do góry

Gość Dziewczyny................
jeśli chcecie mieć brązowe włosy,to farbujcie- jasnym brązem,nigdy ciemnym!Ja zawsze tak robię i jestem zadowolona.:) Kiedyś też użyłam ciemnego brązu i wyszly mi czarne. Cóż, mądry Polak/a po szkodzie:O:D

Gość mms
heh- dzieki za rade- ale teraz pytam jak się pozbyc tego cholerstwa z włosów :(

Gość pomoglibyscie

Gość wieczna optymistka
mms---> Doskonale Cie rozumiem, przez kilka lat farbowalam swoje naturalne brazowo-kasztanowe wlosy ciemnym brazem z palette,Tak jak i w Twoim przypadku wyszla gleboka czern:( I tak sie meczylam kilka lat farbujac tym kolorem,bo jasne odrtosty bylyby nei do zniesienia.Ponad Rok temu zrobiilam u fryzjera dekoloryzacje wybranych pasemek wlosow,na ktore nalozylam jasny braz,co rozjasnilo cala fryzurke,Teraz tylko regularnei chodze na odswiezenie koloru kladac go na cale wlosy i efekt jest taki,ze gdzieniegdzie jzu tylko widac pozostalosci czarnego koloru,dobrze ukrywanego miedzy brazowymi pasmami:) Tobie radze zatem to samo!Wprawdzie koszt jest niemaly,w moimi wypadku jednorazowa dekoloryzacja na wlosach do polowy plecow 220 zl plus odswieazanie koloru co 3 miesiace ,ale przsy moim braku cierpliwosci i oplakanym kolorze wlosow warto bylo:)

Gość mms
oj, to faktycznie- kasa niezła... :(

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiioiiiiiiiii
nie panikuj , ja miałam mieć głęboki szatyn wyszły czorne jak smoła (robiłam garnierem) po 4 myciach sa brązowe:)i teraz nawet żałuje ze tak szybko sie spłukało:P zadna farba z (z brązów) nie utrzyma sie;)

Gość fatyga
wlasnie. poczekaj troche a za niedlugo sie spierze i bedzie braz. tez tak mialam :)

Gość mms
hmm dziewczyny, tylko wiecie co- ja mam włosy natutralne- ciemny braz- chcialam je tylko odrobinke przyciemnić i.. boje się,że to już niestety nie zejdzie :(.Mję je od niedzieli dzień w dzień- efekty zadne :(

Gość upppppppppppp

Gość Natalala
mam pytanie-czy po tej melcenje czekoladzie z Welli nie wyjdzie czasem czarny:-oNiedawno kupilam,z aniedlugo mam zamair sie zafarbowac ale boję sie,że wyjdzie czrn zamist brązu:-o

Gość Natalala
up:-)

Gość mms
oj nie mam pojecia- ja najczesciej farbuje wlasnie pallette`ą- ostatni raz- bo teraz sie bardzo zawiodłam :(.Wcześniej by;lam zadowolona z czekoladowego brazu- wyszedl mi fajny kolorek- za to teraz-porażka :(

Gość upppppppppppppp

Gość do mms
a jaki robiłaś sobie kolorek z Palette?ja osttanio robilamsobie jakiś brąz,mial być średni,cieply,brażowy odcień a wyszedl czarny:-oBylo to jakis czas temu więc kolor tochę sie zmyl,troche wlosy odrosly i odzyskuej swoj naturalny,brazowy kolor;-)

Gość fatyga
podobno rumianek rozjasnia wlosy:/

Gość Wojaczkolog82
Ja mialam podobny problem, z tym ze celowo zafarbowalam na czarno, ale bylo mi tragicznie:/ Kupilam po miesiacu dekoloryzator joanny, a potem nalozylam farbe w kolorze jasny kasztan opalizujacy..i mialam bardzo ladny braz na glowie:) O dziwo wlosy mi sie nawet nie zniszczyly

Niecztałam wszystkiego. ale mój kolor też miał być brazowy, śliczny, a wyszedł czarny. Jak go zobaczyłam to sie rozpłakała. to było tydzień temu myje codziennie i w sumie juz sie lekko zmyły, więc niedługo bedą juz ok. A zreszta już sie przyzwyczaiłam. I wsumie taka odmiana, czmu nie :)

Gość mms
oj dziewczyny- ja też jestem zalamana- myję praktycznie codziennie wloski tym HEAD & shoulders`em- choć nawet ne ma takiej potrzeby( normalnie myję co drugi dzien) i boję się,że od nadmiernej ilosci szmaponow tylko mi sie wlosy zniszcza- co najgorsez już sie straszliwie elektryzują :/.W tym kolorze czuję się tragicznie. Więc tak- mam naturalne wlosy ciemny braz0 i chcialam je ta 'pallette`a' tylko troche przyciemnić- odcieniem ciemmny braz- strasznie wygladam i malo tego odcien jest niesamowicie nienaturalny- juz sie nie moge doczekac,a ż się tego cholerstwa pozbede z wlosow ;/... Do chcacych uzyskac ladny braz- kolezanka farnowala nutrisse- garniera - odcien zloty sztyn chyba- suuuper wloski, naprawde :). WOjaczka(?):D- jak sie naklada ten dekoloryzator jkoanny? pomoz, bardzo prosze

Gość mms
wojaczkolog- mialo byc ;d

Gość upppp