Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze podpowiedzcie mi

DOSTALAM SMSA OD...

Polecane posty

jestem pedagogiem- to zalezy od osoby i uczucia laczacego 2 osoby. Dwie strony musza sie starac, zeby cos z tego bylo, bo jak jeden walczy a drugi olewa, to sory ale nici z tego beda. Nawet na gg nie chce mu sie wejsc, chociaz ma taka mozliwosc. Ehhh mam juz dosc uzerania sie z nim i tak nic nie zrobi, bedzie czekal az sie zlamie i przylece do niego:( Za bardzo go rozpuscilam:O Juz widze jego odp cos w stylu "ok, nie chcesz to nie" :O

Gość jestem pedagogiem
on powinien miec poczucie,ze moze Cie utracic...a nie ,ze zawsze bedziesz czekac aby...dac mu szanse ... powinien miec poczucie ze musi zapracowac na Twoja milosc a nie,ze ma ja na wyciagniecie reki.....

nie zaluje tego co napisalam, nie moge wiecznie pisac do niego zagadkami, postawilam kawe na lawe, daje mu szanse niech wie o tym, zobacze co odpisze. Musze to wiedziec, bo obok mnie jest ktos, kto moze dac mi prawdziwe uczucie i przed ktorym nie bede musiala ukrywac swoich uczuc, w obawie ze zle je wykorzysta

jestem pedagogiem---> to co wg Ciebie powinnam napisac?

Gość K...a
Teraz to juz pewnie masz mnóstwo myśli w głowie...tylu doradców :-) jak dobrze zrozumiałam to już kiedyś się rozstaliście i znow do siebie wróciliście i znów się rozstaliście...kurcze to chyba dałaś mu już duzo szans a on wciąż nie potrafi tego wykorzystac

tak, mial duzo tych szans za duzo.... to gowniarz, chce zakladac ze mna rodzine, a nie potrafi udowodnic mi swojej milosc

Gość K...a
Przeczytałam sobie jeszcze raz wszystkie Twoje wypowiedzi i co raz bardziej jestem przekonana, ze on nie jest Ciebie wart...próbuje wzbudzic w Tobie jakieś poczucie winy...że jest bezradny...i takie tam...a tak na prawdę to nawet ze sobą nie umie sobie poradzic

Gość K...a
Jesli znajdziesz w sobie tyle siły, żeby spróbowac o nim zapomnieć to na pewno znajdziesz kogoś, kto da Ci to, o czym zawsze marzyłas

wierze w to ze znajdzie mnie ktos, kto pokocha prawdziwie i z ktorym nie bede sie musiala zastanawiac czy to uczucie jest prawdziwe, a on... moze kiedys zrozumie ile mu dalam...

Gość K...a
Jesli chcesz być szczęśliwa to musisz sie od niego jak najszybciej uwolnić. Strasznie mi przykro,że tak Ci poplątał życie...ale na pewno jest jeszcze młoda i całe życie przed Toba ;-))

widzicie nadal milczy gdyby kochal to by nawet zadzwonil, podziekowal za szanse i obiecal ze zrobi wszystko zebysmy byli razem

oj poplatal:O ale jest coraz lepiej, :) byl czas ze nie chcialo mi sie zyc, bylam w ciezkiej depresji, ale wychodze na prosta mam 20 lat:)

Gość K...a
Przykro mi strasznie...olej go...facet nawet nie potrafi docenić tego co mu dajesz...i tych wspólnych chwil, ktore razem przezyliście :-(

Gość K...a
Masz 20 lat...tzn.,że wszytsko przed Tobą :-) Sama mówisz, ze nie narzekasz na brak zainteresowania ze strony facetów, a poza tym gadamy sobie tylko chwilkę, a mnie już wydaje się,ze jetes bardzo sympatyczną i fajna dziewczyną...Miło Cię poznac :-)

Gość kobietka123
a może się on pomylił i nie do Ciebie był ten esemes albo facet sie upił i coś się mu pomyliło a teraz nie wie jak się z tego wyplątać daj sobie spokój z nim on Toba się bawi i cieszy się że jsteś na każde jego skinienie najlepiej by było jak byś mu wcale nie odpisała wtedy zobaczylabyś czy mu zalezy bo jak by mu zależało to by zadzwonił to jest nie poważne żeby swoje życie ustalać na podstawie esemesów powodzenia

napisalam zeby zalowal ze nie wykorzystal szansy i ze nie chce jego czczych obietnic nie, nie pomylil sie, zapewniam, to do mnie byly te smsy

K...a dziekuje, staram sie taka byc:) jestem raczej otwarta i towarzyska osoba, chociaz przez ostatni rok wpadlam w straszna depresje przez niego i zamknelam sie w domu:O

Gość K...a
mam nadzieję,że przez tego faceta nie będziesz teraz myślała, że wszyscy faceci są tacy. Zapewniam Cię,ze tak nie jest :-) Musisz byc bardzo dzielna i przede wszytkim skończyć z nim raz na zawsze. oczywiście o ile już zdecydowałaś, ze nie masz zamiaru z nim byc

Gość K...a
Nie jest łatwo radzić komuś w takich ważnych sprawach, zwłaszcza, jeśli nie zna się kogoś...no ale czasem warto jest poznać opinie innych...zwłaszcza jeśli są szczere i od serca

za duzo zlego wyrzadzil zebym mogla spedzic z nim cale swoje zycie, chociaz kiedys chcialam. Zbyt duzo klamstw z jego strony bylo. Robil ze mnie idiotke, bawil sie mna. Widzicie chyba mu nie zalezy, bo milczy:( jejku po co on do mnie to napisal?????????????????? tylko mi humor zepsul chyba musze sie z kims umowic;)

Gość K...a
Wyłacz telefon :-) i wyjdź z domu i dobrze sie baw ;-)

Gość K...a
Ale cos mi się wydaje, że tak podświadomie to czekasz na ten telefon i nie potrafisz tak po prostu zapomnieć

Gość kobietka123
daj sobie z nim spokój chyba ze lubisz się tak zadręczać facet się Toba bawi a Ty zaraz lecisz jak on kiwnie olej go

czekam, bo chce wiedziec co on na to! tak zrobie, nie pojawie sie juz na gg, tel wylacze i ws MAM TEGO SERDECZNIE DOSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM ZLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPIEPRZYL MI HUMOR I DZIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kobietka123
i Ty chcesz być z kimś takim ? co na Ciebie tak działa negatywnie współczuję

jejku nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on potrafi grac!!!!!!!!!!!!!!!!! perfidna swinia!!!!!!!!!!!!! czy tak zachowuje sie facet, ktory kocha??? no panowie powiedzcie?

kobietka- NIE, NIE CHCE, bo stac mnie na lepszego

Gość K...a
Stać Cie na sympatycznego, kochajacego faceta...więc uśmiechnij sie i pomysl sobie,że już wkrótce on będzie dla Ciebie tylko beznadziejnym wspomnieniem :-) Trzymam kciuki :-)

Gość K...a
Może kiedys gdzieś jeszcze uda nam się pogadać ;-) To powiesz jak Ci poszło!! :-)

Gość kobietka123
to jak teraz napisze do Ciebie że chce być z Tobą to go olej i nie odpisuj on pisze to tylko jak się czuję samotny niedowartościowany a potem mu przchodzi,bo wie ze zawsze go pocieszysz ze zawsze na niego będziesz czekaćniech znajdzie sobie inną taką najwną, to u niego jest chwila a Ty siedzisz i przezywasz on Ciebie nie zna bo nie wie czego pragniesz i ciężko się wam dogadać zajmnij sie czymś zeby o nim nie myśleć idż do kolezanki cokolwiek wyjdż żeby o nim nie myśleć