Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaa nie wiem

Perwersyjny sex

Polecane posty

Gość jaaa nie wiem

czyli dokładnie jaki????????????

Gość jaaa nie wiem
ostatnio mój chłopak cos takiego zaproponował, on mam juz spore doswiadczenie a ja nie jest moim pierwszym.....i chce wiedziec czego sie moge spodziewac?????prosze o konkrety

Sa dwie opocje: 1) mozesz sie spodziewac: ... skory, kajdanek i biczowania. Ewentualnie moze mu chodzic o konsumpcjie odchodow. 2) mozesz sie spodziewac: zwyklego seksu...(moze gosc ma o sobie dobre zdanie) Tak czy inaczej....UCIEKAJ BO JESZCZE MOZESZ

Gość jaaa nie wiem
nie wiem co on miał na mysli zapytał sie co ja chce....czy moze cos na ostro ....troszke perwersji noooo i spotykamy sie jutro wiec chciałam wiedziec czego sie po nim spodziewac??? mam uciekać???

eeeee ja tam bym zostala.....dla jednych perwersja to bdsm...czy podobne klimaty a dla drugich zwykly seks od tylu albo anal juz jest perwersja...

Gość jaaa nie wiem
na anal mu nie pozwole ale czuje ze cos wymysli i sie boje bo nie wiem co??????? bdsm tez za bardzo mi nie odpowiada

Gość kimo
czy "seks od tyłu" to inaczej anal czy po prostu "na pieska" ;)

Gość kimo
co to jest bdsm?

Hehehe spoko. Mozesz isc...na sto procent kajdanki tylko wyjmie. Tylko w sumie nie nazwalabym tego perwersja...:O -Obstawiam kajdanki.

to wszystko zalezy od tego ile sie znacie i na jakim etapie znajomosci jestescie....bo jak na pieszczotach polegaja wasze zblizenia ....albo jest to romantyczny seks w pozycji misjonarskiej ....to dla niego perwersja bedzie wyprubowanie roznych pozycji...i spuszczanie sie w rozne mile miejsca...

Gość jaaa nie wiem
jestesmy juz ponad rok ze soba i wiem ze on ma spory temperament tylko ze ja zawsze go troszke stopowałam, wiem ze on własciwie ma ochote na wszystko.....tylko co znaczy to wszystko????? no kajdanki ok od tyłu nie ma sprawy tylko zeby mnie nie bił!!!! pieszczoty sa jak dal mnie zaawansowane chociaz moze ja sie nie znam sex oralny tez lubimy wiec nie wiem co on miał na mysli przez ten perwersyjny sex???????

Gość 45minaanitka
co to jest bdsm?

Gość 45minaanitka
dzieki

Gość 45minaanitka
hej swist, a moze z tym sexem analnym tez bys mi pomogl/pomogla

Gość axepulse
kobieto jesli jestes taka wyuzdana (a z Twoich wypowiedzi widze ze jestes) to ten perwersyjny sex bedzie sie ograniczal do pozycji na pieska...sama sie zastanow-chcesz perwersyjnego seksu ale anal nie bo to nie wypada, bdsm nie bo nie chce zeby mnie ktos bil, piss nie bo to niesamczne...w koncu Ci juz nic nie zostanie do wybrania...to jak to jest?chcesz tego czy to moze Twoj partner tego chce? PS nie obraz sie ale pojecie o seksie masz zerowe:)

Gość vcvcvc
SCAT I PISSING!!!!!!!!!!!

Gość 45minaanitka
czekaj chwileczke,nie jestem dziewczyna tego chlopaka od perwesyjnego sexu,p prostu sie wlaczylam w rozmowe

45minaanitka ????? W jakim sensie pomoc.... :O ...czegos nie kumam.

Gość Mentor Zboczuchow
Zostal jeszcze animal sex...;):P Masz moze psa? Jak masz to radzilbym ci zwiewac od kolesia;)

Gość Mentor Zboczuchow
Ale to juz jest srednio lekka perwera;) jesli taka skala istnieje:)

No to niech sie faceta spyta. Na ile ocenia swoja perwersje w skali od 1 do 10. Powyzej 5 wiac radze.....

....myslalam ze nekrofilia to 10 ale moze staroswiecka jestem :P