Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żałosna

Jak to jest z tymplazowaniem w ciazy ??

Polecane posty

Wiem,ze juz bylo mnostwo topikow na ten temat ale widze,ze wciaz kiedy pojawiam sie na plazy budzi to wielkie zdziwienie...jestem w 8 mies ciazy,mam malenki brzuszek i czuje sie wysmienicie wiec dlaczego mam nie korzystac z tego z czego korzystaja wszyscy a wiec rowniez plazowanie i kapiele morskie...kiedy jednak pojawiam sie na plazy kazda kobieta patrzy na mnie jak na ufoludka a co mnie dziwi mezczyzni zupelnie nie zwracaja na to uwagi...dopiero jak dziewczyna pokaze facetowi ,ze jest na plazy kobieta w ciazy on spogladnie w jej strone...Jezdze na plaze i opalam sie spacerujac i duzo plywajac!! Czy to jest az takie dziwne?? Czy bedac w ciazy juz nic nam sie od zycia nie nalezy ?? Coraz czesciej zauwazam,ze to jednak kobiety sa bardziej zgryzliwe od mezczyzn...bardziej lubia plotkowac i robic sensacje z niczego!! Chcialabym sie czuc swobodnie,ale jakos nie potrafie?/ Czy ktoras z Was tez spotyak sie z takim zachowaniem ludzi??Mam wrazenie,ze cala plaza gapi sie na mnie!!

Zadna z Was nie byla na plazy w ciazy i nie spotkala sie z takim zachowaniem ? A moze nadal istnieja stereotypy,ze w ciazy nie powinno sie opalac tylko siedziec cale lato w domu ?

Gość Taka jedna mama
Mi bardzo podoba sie widok opalonej kobiety w ciazy!! To swiadczy o tym,ze ona o siebie dba i zalezy jej na tym by ladnie wygladac i czuc sie komfortowo!! Jezeli Ty czujesz sie ok to nie ma sensu przejmowac sie kobietami,ktore spogladaja na Ciebie na plazy...rob swoje i ciesz sie stanem blogoslawionym :)