Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traCy_andziula

Przedluzanie wlosow !

Polecane posty

Gość traCy_andziula

chciala bym przedluzyc sobie wlosy, ale nie wiemile to kosztuje. Czy ktos juz probowal ?? jak sie utrzymuja.. ?! pOzdrawiam

Gość DagmaraXxX
No właśnie też bym chciała znać odpowiedź na to pytanie ;)

Gość traCy_andziula
poczekamy heh.. moze jeszcze zainteresuja sie tym tematen ;)

Gość tajemnicza kobietka
kiedys mialam taki pomysl zeby sobie przedluzyc bo mi za krotko fryzjerka sciela wlosy:o ale jak zobacyzlam cene...chyba bylo cos ok ponad 1000zl

Gość a jakimi włosami
? tzn naturalne czy syntetyczne? bo sayntetyczne są o wile tańsze pozatym są lżejsze i nie obcjążają tak prawdziwych włosów ale gorszy efekt bo mniej natralny i z naturalnymi robisz to co z normalnymi czyli prostujesz czy kręcisz jak chcesz

Gość traCy_andziula
a jakimi wlosami : o wiele tansze?! jaka kwota sie wacha pomiedzy tymi a tymi ?! :D

Gość traCy_andziula
nO ludzie..!!!!!! udzielac sie !! pomoc tU ;DD

Gość kamilaaaaaaa...
przedluzane wlosy, wogole nie odrozniaja sie od naturalnych,efekt jest bardzo pozytywny. no ale nadal ten zabieg jets drogi.. w zaleznoci od ilosci pasemek i dlugosci. trzeba sie poprostu skonsultowac z swoim fryzierem i omowic zabieg. ;) pozdrawiam

Gość dziunia_a
traCy_andziula.. przejdz sie poprostu do salonu.. i zapytaj o wszystko fryzierki. ;D pOzdrawiam 3maj sie cieplutko

Gość mopem je
M O P E M! :D

Gość traCy_andziula
mopem uuuuuuUu super.! ;|

Gość kassska
ja przedluzalam sobie wlosy. ale synetyczne sa lzejsze o wiel od naturalnych.. utrzymuja sie 5-6 miesiecy no w zaleznoscia jak dbasz o wlosy, nei roznia sie od swoich naturalnych! polecam ....

Gość przedłużanie-zabrze
To zależy : od długości,od stanu Twoich włosów (do tego dobiera się doczepiane), firmy, salonu, jakości włosów, czy są to włosy naturalne słowiańskie, indyjskie, azjatyczkie czy syntetyczne, zależy też od długości, metody itp. Dlatego najpierw powinnaś wybrać się na konsultację, może nawet do kilku osób i zweryfikować co Ci powiedzą. Dopiero potem podejmij decyzję. Ceny są różne i wcale nie znaczy,że im tańsze tym gorsze.Ja robię włosy metodą "racoon" (Doda,Mandaryna, Naomi Campbell itd.), trzymają się w nieskończoność (trzeba je zdejmować specjalnym preparatem) ,a włosy zostawiam do wyboru zawsze klientce- w zależności od zasobności portfela - mogę dla niej zamówić oryginalne włosy "racoon" słowiańskie -najdroższe (35 cm- dł. mniej więcej do łopatek kosztuje np. 600 zł ciemniejszy blond - a jasne są droższe! to tylko przykład na dość krótkich włosach, pomyśl jaka jest cena za włosy do pasa! to tylko koszt włosów!) albo włosy "remy" , które są duzo tańsze , a też dobre.To samo dotyczy włosów syntetycznych. Także sama widzisz,że tego nie robi się tak na "hop siup".Wszystko zalezy do kogo trafisz i czy będzie myślał tylko o swoich korzyściach, a nie o tym, żebyś ładnie wyglądała za przystępną cenę. Sam koszt założenia? http://www.tipsyangell.piczo.com

Gość inka7227
Witam. Przedluzanie wlosami naturalnymi u mnie kosztuje w granicach 650-790 zl za 100-150 szt pasemek . Jest to metoda na mikroringi . Nosimy do 6 m-cy . Natomiast wloski na tasmie 650zl przedluzenie calej glowy. Po uplywie trzech m-cy konieczne zdjecie i przyklejenie na nowo wyzej .

Ja przedłużam włosy już 3 lata, zawsze u jednej dziewczyny, metoda na warkoczyk. Nigdy zadnym problemów nie mam nic mi nie odpada, i cena jest niska, Podaje adres jej stronki www.tequilastyle.com.pl