Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonkeczko20

Blizny na nogach

Polecane posty

Gość slonkeczko20

Witam szystkich ma na nogach blizny bo mialam operacje kostki mi sie schodza do srodka ,stopy mam zniekrztalcone jedna krutsza noge.W lewej niemam sciengla i niemoge nosic klapek bo mi spaduja jak ide ,co jedyne co moge ubrac to adidasy.Jestem zalamana tym bardziej ze jest lato,tez bym chciala sie ladnie ubrac i isc na plarze ale sie wstydze bo ludzie naprawde sa okropni pacza sie tak ja by widzieli kosmite.Nic tolerancji,niepelnosprawnych odrazu odrzucaja.Niemam kolerzanek bo chodze na kulach i po co im taka kolerzanka co nigdzie niemorze pujsc ani na dyskoteke.Tymbardziej ze mieszkam nawsi a ludzie nawsi to zaraz wytykaja palcami ,smieja sie itd.Jest mi strasznie przykro mam 20 lat i trz bym chciala normalnie zyc.Jestem ciagle zla niewiem oco,wszystko mnie denerwoje choc nikt mi nic nie zrobil

Gość a mialo byc tak pieknie
wspolczuje ci:( ale ciesz sie tym ze jest jak jest a nie gorzej. nie mysl tak ze nei masz kolezanek bo po im niepelnosprawna kolezanka, tak nei jest, jesli ktos tak mysli to jest debilem, a moze to ty tak nastawilas sie do innych ze ich odrzucasz

Gość slonkeczko20
nieodrzucam ich naprawde poprostu przestaly domnie przychodzic.Jak moglam chodzic jeszcze normalnie mozna tak powiedziec bo kuleje to przychodzily widywalismy sie.A jak zaczelam na kulach chodzic to nikt nieprzyjdzie tylko jak sie widze to czesc i nic wiencej ida dalej.

moze boja sie nei wiedza jak z toba rozmawiac..

Gość slonkeczko20
niewiem wszystko mi juz jedno jest mi tak strasznie przykro naprawde uwierz mi.Niemam z kim porozmawiac.Jestem jedynaczka mama chodzi do pracy pul dnia jej niema mam chorego tate mial wylef nierozmawia wogule to w domu cisza.Chciala bym miec tez kolerzanki poplotkowac o modzie filmach o wszystkim co sie da.Przeciesz jestem dziewczyna normalnie idzie zwariowac nieraz juz mam takie mysli nic mnie nie cieszy

eh nie wiem co ci powiedziec naprawde nei wime.. a gdzie mieszkasz? ja bym mogla pogadac z toba o filmach:)

Gość slonkeczko20
lubuskie podaj gg to popiszemy jak chcesz to sie zapoznamy

ty podaj:P ja nie chce zeby potem do nie ktos pisal:P ja lubelskie

Gość slonkeczko20
678432

daria

Gość slonkeczko20
8605969 sorki pomylka ten