Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palaczka pall malli

kody z papierosów Pall Mall - warto zbierać????

Polecane posty

Gość palaczka pall malli

Zberacie kody z Pall Malli? Co mozna wygrać i za ile kodów? Dopiero zalogowałam się na stronie Pall Mall. Kody zbieram już jakiś czas ale nie wiem co za nie można wygrać? Czy ktoś z was również je zbiera lub może już coś wygrał?

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
nie warto

Gość palaczka pall malli
dlaczego?

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
bo nie :P (odpowiedź taty :P)

Gość palaczka pall malli
dla mnie odpowiedź "bo nie" nie wystarczy.

Gość co ci przydzie po tej wygranej
w szpitalu za żadną rzeczą człowiek tak nie tęskni jak za zdrowiem ;)

Gość palaczka pall malli
nie etykietuj, nie każdy, kto pali musi zaraz umrzeć na raka. Znam kilka osób a raczej znałam, ktore nigdy nie paliły ani nie piły, odżywiały się zdrowo a teraz patrzą na mnie z nieba. Nowotwór grozi każdemu, bez przesady że zaraz od fajek wszyscy palacze umrą. Zresztą ten topik nie jest o tym tylko o kodach więc mnie nie umoralniaj.

Gość ja cię nie umoralniam
tylko piszę, ze moim zdaniem nie warto dla kodów tracic zdrowia :p przecież takie pytanie zadałaś ;)

Gość palaczka pall malli
i tak palę te papierosy i to nie dlatego, że mają jakieś kody. Zadaję więc moje pytanko raz jeszcze. Nie wierzę, że nikt tutaj nie pali ;)

Gość kapkaa
ja pale pal male, ale nic o zadnych kodach nie wiem :> podaj tą stronke

Gość kiedyś pall malle
robiły ze mną ankietę. potem przysłali mi ramkę fajek do domu.:)

Gość palaczka pall malli
www.pallmall.pl ale z tej stronki nic się nie dowiesz dopóki nie zalogują Cię w systemie komputerowym Pall Malla i nie dostaniesz hasła do wejścia. Kody masz pod wieczkiem w każdej paczce. Słyszałam o fajnych gadżetach do wygrania ale nie wiem dokładnie i dlatego pytam na forum, może ktoś wie i chętnie podzieli się informacją.

Gość hej no co jest

Gość ewa684
kuszące są nagrody kto nie lubi wygrywać ?

Moja żona pali L&M ale skoro można coś wygrać na Pall Mallach to będe jaj kazał zmienić. Jak juz pali to chociaż i ja niech coś z tego mam :) A jakie w ogole sa nagrody?

Warto, pod warunkiem że nie są to kody z paczek, które się wypaliło. :P

Mervin i umoralniaj Mnie tez to denerwuje że jaki by topik nie był to zawsze musi się ze wszystkich stron sypać krytyka. Mowa o kodach a nie o samym paleniu. Gdyny autorka myslała o rzucaniu to by poszła na topik o rzucaniu palenia. Sam nie aplę ale zyczna mnie ta wszednobylska nagonka na palaczy męczyć. Ja się jeszcze raz putym co można wygrać?

Gość migo
można dostać zapalniczkę pocztą taką ładną :P

Gość borowek
do palaczki:hej jak sie dowiesz to daj mi znac ok?z gory dzieki.narka

Gość Firau
Popielniczka za zarejestrowanie sie na stronce i odpowiedzenie na pytanie

Gość Shinigami1989
Przed sietami Bożego narodzeni wysłałem ankiete do PALL MALL i czekam aż do dziasaij na hasło do systemu internetowego.... ŁADNY WAŁ

Gość Shinigami1989
napiszcie mi czy ta promocja z kodami wogule jest dalej oktualna....

Gość kędzior
Rownież w Styczniu wysłałem ankietę i do dzis bez echa. Ktoś z kogos tutaj robi głupka chyba.

Gość ANDIE13
nie ma sensu sie denerwowac, juz taka ludzka natura, ze lubimy krytykowac innych np za palenie, nie patrząc na własne złe nawyki, jak np obżarstwo (nadwaga jest rownie szkodliwa jak papierosy :P ) czy warto zbierac? na logike, jesli palisz, to czemu nie mialabys zbierac, w koncu to nie wymaga wysilku kiedys zaczelam zbierac kody paskowe marlboro, chociaz nie bylo zadnej promocji. jak potem zrobili promocje to wygralam wszystko z wyjatkiem nagrody glownej, a byl nią skuter a tak w ogole, czy ktos wie jakie papierosy maja teraz promocje?

Gość i siedzisz tak z laptopem
nie ma sensu sie denerwowac, juz taka ludzka natura, ze lubimy krytykowac innych np za palenie, nie patrząc na własne złe nawyki, jak np obżarstwo (nadwaga jest rownie szkodliwa jak papierosy )" moze i tak tylko ze jest jedna zasadnicza roznica - jak jeden grubas bedzie wpierrdalal co mu sie nawinie pod reke to nikt od jego zarcia stojacy obok nie bedzie cierpial .... tak, zbieraj kody mozesz wygrac leczenie nowotwora pluc jak zbierzesz 1000 kodow i wyslesz sms o tresci -lubie_truc_siebie_i_innych na numer 666-jestem slabym czlowiekiem

Gość komornikmarian
ja odpowiedziałem na ankietę w klubie dostałem paczkę pal mali przysłali mi smsa zalogowałem się i jeszcze wygrałem popielniczkę

Gość komornikmarian
a jak bym miał zwracać uwagę na to co jest szkodliwe to bym nawet nie pił mleka bo też jest przetwarzane spaliny w mieście Są trujące telewizja psuje wzrok alkohol psuje wątrobę nawet zupki chińskie są nie zdrowe więc się zastanów człowieku co piszesz bo jak się pali 2 albo 3 paczki dziennie to wiadomo że się można wykończyć wszystko dla ludzi tylko z umiarem a po za tym chwytaj dzień (i co ty na to)

ja zbieram kody jak wysłałam formularz zgłoszeniowy czekałam i czekałam wiec po prostu zadzwoniłam do nich podałam swoje dane - sprawdził, ze m.oj formularz dotarł i podał mi hasło przez telefon....i juz mogłam sie normalnie logowac do tej pory dostalam popielniczke za free zbieram kody bo zawsze jest jakas aukcja na stronie i za kody wymienia sie na nagrody :classic_cool: a sa fajne maxymalnie 60 kodów miesiecznie można wprowadzic

Gość Były palacz
Kody można kupić na allegro za śmieszne pieniądze!!!

Gość anvina
Wysłałam też ok. 2 miesiące temu i do dziś nie przysłali żadnego hasła :/.Pewnie trzeba do nich zadzwonić.