Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palaczka pall malli

kody z papierosów Pall Mall - warto zbierać????

Polecane posty

Gość Ddaviidek
Właśnie takie coś jak wysyłanie tego formularza do zalogowania na stronie i zero odpowiedzi po dłuuuugim czasie mnie w... :/ .Zawsze zwracam uwagę na to jak się traktuje klienta.Ile można czekaćna głupie hasło

Hejka - czasem kupię pall mall-e i kody wywalam. Jakby ktoś chciał mogę je podsyłać. Nie będzie tego dużo, ale czasem jakiegoś braknie i klopsik (wiem bo zbieram z L&Mów :D) Jak coś to proszę kontakt na maila nikifor55@poczta.fm Kto pierwszy ten lepszy

Gość nubiragrzegorz
na haslo mozesz poczekac.Ja czekalem pol roku

Gość bleefffu
Mam gdzieś czekanie na hasło po 2-3 miesiącach,po ...jest ta strona z logowaniem w ogóle

Gość kitttie
Ja na hasło czekałam chyba ze 3 lata, przestawiłam się na inne fajki, ale akurat nie z powodu kodów ;-)

Gość woj
odpowiedz prosta nie warto sobie nawet głowy zawracać tym gównem, otóż: - po pierwsze okolo poł roku czekałem na to zafajdane hasło i pewnie bym go wogole nie dostał gdybym tam nie zadzwonił, ale dali, -miałem około 230 kodow od znajomych, wszyscy je palili wtedy, co miesiac mozna bylo wpisac tylko 60, - system w jaki te nagrody sie przydziela to juz poprostu jest zenada, wogole cale zasady dzialania tego serwisu to jakas paranoja, jak sie zalogujesz to pokazuje niby ile ludzi tam siedzi i zawsze jest okolo 30, a jak przychodzi godzina kolo, ktorej mozna kupic przedmiot - ( bo to niby aukcja, strona zawisa i jak juz zaczyna działac to przedmiot jest sprzedany (zazwyczaj okolo 9 sekund po rownej godzinie od rozpoczecia:D). - zawsze zreszta nagrody zgarniaja ludzie ktorzy sa vipami, tzn ze maja na stronie ponad 1000 godzin spedzonych - hahahah, ba jeszcze z 20 % znizka biorą, bylem zalogowany prawie 2 doby i do tej pory mam 0 godzin :DDDDDDDDDD huje! pewnie administracja zgarnia nagrody bo z tego co wiem to nikomu sie nie udaje:P moze teraz sie cos zmieni, z tego co wiem to wczesniej byl normalny sklep i wszystko dostepne bylo od reki, co do nagrod to były rózne, torby na pasek, pendrivy, kamerki internetowe, ciezko mi sobie przypomniec. pozdro dla rownie naiwnych jak ja:]

Gość do woj
Dobrze wiedzieć,ja na hasło się nie doczekałem i widzę nie doczekam,nie kumam tego i mam to gdzieś,skoro nic nie wysłali.Ale co to dla nich 1 klient w tą czy w tamtą .....

Gość woj
To sluchajcie co teraz zlodzieje wymyslili, ze 2 miesiace strona byla w przebudowie - mial pojawic sie całkiem nowy pall mall no i prosze - jest niespodzianka w postaci znikniecia wszystkich wprowadzonych kodow:D pozatym strona bez zmian muli i jest zbudowana przez jakiegos debila, opcja przejdz do poprzedniej strony w wyszukiwarce powoduje wylogowanie, posty na forum ktore nawet w kulturalny sposob oczerniaja serwis sa usuwane - komuna i padaka!!! usunalem stamtad swoje dane i mam to w dupie. pozdrowienia.

No to spoko... Jednak zostaję przy kodach z L&Mów :) Tam nie ma takich bajek... Ale chyba najlepiej będzie rzucić i L&My i PallMale i inne fajeczki - dycha za paczkę to przegięcie!!!

Gość palę inne od wczoraj

Gość lusjola
Jesli chcecie wiedziec to wyslalam poczta te kody Pall Malli i dostalam a i owszewm 3 szt. zapalniczek Pall Mall fajne,ale to bylo ze dwa lata temu.Teraz weszlam na ich strone i probowalam sie zalaogowac ale tak jak piszecie nic z tego faktycznie jakis tepak robil ta stronke. A ja chcialam tylko zobaczyc czy nie maja jaichs innych gadzetow, ale skoro tak to bez lachy.I tak pale te same cieniutkie i malo smoliste.Wszystko dla ludzi tylko w granicach rozsadku.

Gość szwejo
Kody kodami fajnie sie je zbiera a czy wiecie że w Polsce są tylko 3 gatynki tytoniu które sa różnie mieszane i powstaje z nich tyle marek fajek które mozna kupić w kiosku????