Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaai

Wy które macie PRYSZCZE, CZYM NAKŁADACIE PUDER lub RÓŻ??????????

Polecane posty

Gość agaaai

zastanawiam sie jak sobie z tym radzicie. bo przeciez pędzlem roznosi sie tylko po twarzy zarazki, pomijajac juz to ze sie tez kurzy i zanieczyszcza stojac na polce. ja do pudru stosuje platki kosmetyczne ale chcialabym zaczac uzywac różu i raczej nie udaloby mi sie go ladnie rozprowadzic platkami kosm.?? jak Wy sobie z tym fantem radzicie??????????

Gość ja uzywam rozu w kremie
i nakladam palcami, daje to bardzo ladny swietlisty efekt:)

Gość agaaai
ja niestety nie moge, bo twarz mi sie tez przetluszcza wiec musze matowac i o zadnym rozswietlaniu nie ma mowy;) a palcem różu prasowanego nie naloze;)

Gość a mialo byc tak pieknie
nieee jak juz to fluid

Gość agaaai
ano jak nie uzywasz to sie nie wypowiadaj;) no nie wierze ze jestem jedyna ktora uzywa pudru i ma te SYFY!!!! jak dajecie sobie z tym rade zeby ladnie na buzi wygladalo????

Gość a mialo byc tak pieknie
puder na syfy jest dupaty, czego nei chcesz fluidu?

Gość agaaai
uzywam pod spod korektora takiego w pedzelku. nie chce fluidow bo to nalezaloby na cala twarz naniesc a wolalabym jej calej zbyt nie obciążac wiec takie mam rozwiazanie. no ale różu raczej platkiem kosmetycznym ladnie nie naniose?? a moze ktos tak robil i sie udawalo????

Jeżeli pryszcze są wystające, to czymkolwiek się nie posmaruje skóra nie będzie wyglądać dobrze. Jam byłam w drugiej klasie liceum to miałam spory trądzik i przetłuszczała mi się skóra, przez jakieś trzy miesiące próbowałam to ukrywac fluidami, leczyłam się wtedy na trądzik ale to nie dawało efektów, bo to była taki żel z antybiotykiem na noc, a w dzień i tak mi się zatykało od fluidu i to było jak walka z wiatrakami, zresztą przyszczy i cery tłustej nie da się niczym ładnie zmatowić dlużej niż na godzinę. W końcu machnęłam ręką i zaczęłam uzywać suchyć pudrów prasowanych, w przeciwieńtwie do plynnych fluidów lepiej matowiły, a skóra wyglądała naturalnie, mimo ze trochę było widać krosty. teraz pryszczy nie mam już wogóle i używam puddru rozświetlającego, bo moja skóra jeszcze nie doszłą do siebie po trądziku, ma troszkę nierówny koloryt, ale nie przetłuszcza się. Po pudrze rozświelającym sprawia wrazenie idealnej. Jeśli nie ma się gładkiej jednolitej cery lepiej nie używać różu bo będzie to wyglądać jak źle umalowane pudrem, naprawdę róż ładnie wygląda tlyko jak cera ma gładką strukture i jest jednolita pod względem koloru.

Gość agaaai
a ile masz teraz lat?? mi w sumie juz ostatnio cera troche sie poprawila i jesli to sie utrzyma to zaczne stosowac róż, bo chce w koncu w swoim wygladzie cos zmienic i mam dosyc tych pudrow. a Ty czym nakladasz puder?? jak mialas kiepska cere to tez uzywalas pudrow prasowanych? czym nakladalas??