Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość animka

chirurg plastyk

Polecane posty

Gość animka

raz jeszcze zamieszczam pytanie - tym razem w dobrym dziale:) czy ktoras z Was przeszla operacje plastyczna w lodzi? (piersi) czy mozecie polecic jakas klinike, lub konkretne nazwisko chirurga? bede wdzieczna za wszystkie odpowiedzi

Jesli możesz podaj maila, podziele się z Tobą informacjami których tu raczej nie napisze :-)

Gość animka
wyslalam Ci maila i czekam na opdowiedz....zaintrygowalas mnie!

UNIKAJ kliniki MODEL - MED w Warszawie i naganiaczek dr Bromy. Unikaj prof. J.JETHONA i J.STRUZYNY. Pisalam o tym tyle razy, ze juz mi sie nie chce, ale wszelkie wiadomosci znajdziesz w odpowiednich dzialach. Powodzenia!!!

Gość animkaanimkaanimka lepiej
nie operuj sie u bromy to nie jest chirurg njwyższych lotów

...wbrew temu, co pisza jego naganiaczki. Wybaczcie, ze sie powtarzam: \"nie poleci orzel w gowna\"...

Pytanie do ggggggg: Co to za informacje, ktorych nie mozna podac normalnie w forum, tylko cichcem? Czyzbys chciala skierowac dziewczyne do tego Twego idola Bromy, pracujacego pokatnie w MODEL - MED? Poczytaj, co napisala moja przedmowczyni!

Gość do anny6
naganiacze tak działają pokątnie cichaczem,zeby tylko zdobyc i zarobić a do bromy lepiej nie idź są o wiele lepsi od tego pseudo doktora :-0

Gość mona32
Chyba wystarczy wpisać w google ARTUR BROMA. Wystarczy trochę pomyśleć.

Gość mona32
A co do informacji któych tu się nie pisze to są linki do innych for, które tu są usuwane. To są fora tylko o operacjach i maja ponad 1000 użytkowników. Więc jesli chcesz to ja tez mogę napisac Ci coś czego tu nie napiszę.

Wysylam Wam zdjecia po operacji w MODEL - MED (J.JETHON). Adres: http://www. geocities.com/kozlowska6/1.jpg TO SAMO, TYLKO............................./ 2.jpg TO SAMO, TYLKO............................./3.jpg Zdjecia w spodniach czerwonych - 2 tyg. po operacji, zdjecia w zielonych - po roku (operacja i poprawka) Pepek przesuniety 3 cm w prawo, wstretne grube blizny, nie odessany tluszcz. \"Dzielo mistrza chwali\"...

Gość pacjentkaaa
ja juz tez pisalam kilka razy i nie obrazcie sie ale ty razem juz wkleje : a ja polecam bardzo serdecznie dr Trybusa Marka z Krakowa. swieny specjalista, naprawde warty polecenia, uczciwy i nie naciaga. jak na swa fachowosc naprawde nie jest drogi. wieloletnia praktyka, REASUMUJAC: swietny fachowiec, UCZCIWY, niedrogi... czegos wiecej trzeba?

Gość nieszczęśliwa77
A czy ktoś słyszał o chirurgu plastycznym z Lublina M.Kuczyńskim????

Gość nieszczęśliwa77
za nic nie mogę się tam zarejestrować

Gość Leokadia73
Szukacie dobrego chirurga plastyka - zapytajcie bezpłatnego doradcę chirurgii plastycznej IQ MEDICA. Oni mają pacjentów głównie z zagranicy, na podtsawie ich opinii wyselekcjonowali grupę chirurgów, którzy specjalizują się w danej dziedzinie chirurgii plastycznej. Lekarze którzy są polecani przez nich mają świadność, że jakby coś zepsuli już nigdy nie zostaliby poleceni przez IQ MEDICA i tym samym straciliby pacjentów głównie z innych krajów, a ci jak wiadomo wydają u nich najwięcej. Warto sprawdzić: www.iqmedica.pl

Gość wszedzie nagniacze iq medica
zenujace :-0

Gość draże codziennie o was marze
:p:p:p

Gość Biedronaaa
pisze tu!!!!! bo ktos mi ucioł temat !! prosze te draże kokosowe do holery jasnej. Kto mi sprzeda ? w model med zapasy sie pokuńczyly i już :p

Gość wszystkie bromówki
marzą by nachapac sie drażą :p

Gość gość
:-* :-> :,( :I 8-I 8- 5:-)

Gość gość
:-D :-e %-)

Gość gość
Poszukujemy modelek i modeli do Bazy Modelek na szkolenia z zabiegów medycyny estetycznej na terenie całej Polski. Zapewniamy każdej modelce przez okres 6 miesięcy min. jedno szkolenie. Wszystkie wiadomości dotyczące bazy modelek oraz formularz kontaktowy znajduję się na stronie http://bazamodelek.com/ Zapraszamy serdecznie!