rangija 0 Napisano Lipiec 17, 2006 Od kilku miesięcy bezskutecznie staram się o zajście w ciąże, \"mój\" ginekolog bagatelizuje problem, mówi, że jeszcze mam czas (26 lat :o), dlatego chciałąbym udać się prywatnie do lekarza, który jest naprawdę dobry i wnikliwy. I koniecznie do faceta, bo do kobiet mam uraz. Z góry dzięki za POMOC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rangija 0 Napisano Lipiec 17, 2006 podnoszę, bo mi zalezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość suchy las Napisano Lipiec 17, 2006 Znam dobrego tyle że przyjmuje w Suchym Lesie pod Poznaniem Dr Blumski - rewelacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość suchy las Napisano Lipiec 17, 2006 moja kuzynka zaczęła się teraz u niego leczyć bo też ma ten problem. Teraz jest zadowolona. co prawda jeszcze w ciąże nie zaszła ale powiedział jej że na pewno niedługo zajdzie w ciążę i urodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rangija 0 Napisano Lipiec 17, 2006 Bardzo bardzo dziękuję :):):) Czy wiesz może ile kosztuje wizyta u niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość suchy las Napisano Lipiec 17, 2006 w poniedziałki, wtorki, środy i piątki przyjmuje na kasę chorych w czwartki prywatnie. Z tego co wiem to około 70 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rangija 0 Napisano Lipiec 17, 2006 Wielkie dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach