Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roiro

Utwory w rytmie walca na pierwszy taniec

Polecane posty

Nasza piosenką jest \"Chcę tu zostać\" Farby i to był nasz typ na pierwszy taniec. Zaczęliśmy jednak chodzić na lekcje tańca i stwierdziliśmy, że ten utworek zatańczymy nocą, ze świeczusiami, a na początek przydałby się jakiś walc. Myślę, że wygląda on bardziej elegancko no i można sie \"wykazać\" nim nieco bardziej niż przytulanką. Mnie rytmy walca porywają, wiec nie powinno być problemów. Tylko jaką piosenkę wybrać? Może macie jakie pomysły? Jak narazie znalazłam Oczarowanie Wodeckiego, ale wolałabym coś nowszego, mniej kojarzącego mi się z młodością rodziców;-) Pozdrowionka

Gość doorootaaa
"I wonder why" według mnie idealnie pasuje

Dziekuję za podpowiedz i prosze o następne:) A kto wykonuje ten utwór?

Gość sam smak s
świeczusiami? :o :o :o o ku*****

Gość doorootaaa
Curtis Stigers

Gość a reżysera zatrudniliscie
? Taka impreza ,że nie można chyba iść na żywioł-fachowcy doradzą itp

:):):) Nie, nie mamy reżysera :P Za komentarze dziękuję:) Oczywiscie tylko za te przemyslane i na temat:)

Gość a świeczusia nie może
doradzic?

Gość zamiast reżyserować
imprezę może zasadniej byłoby przedyskutować swoje oczekiwania i potrzeby w związku?

A nie kożesz zostać przy Farbie ... ? Też można się wykazać .. np. coś w stylu rumby ... Widziałamm jak młodzi właśnie tak tańczyli ... Bez rzadnych wygibasów i skomplikowanych figur ... co prawda Młoda miała prostą sukienkę z rozcięciem i pewnie dlatego ładnie się prezentowali ... Bo w długiej i obszernej to tylko walc albo \"prytulanka chodzona \" :)

Gość przyszły narzeczony
na pewno jest bardzo podekscytowany walcem i romantycznymi pląsami przy świeczusiach :o dlaczego baby sa takie głupie a kobiet prawdziwych jesttak mało :(

Gość Janina z Kózek
a co to są świeczucie? czyzby to takie świeczucie co stawia się na torciczkach z galaretką poziomkowa i czekoladową maską?:O

Gość no właśniee

:):):) Faaajni jesteście:) Walc z Nocy i dni jest piekny, ale chyba bardzo popularny. Co do propozycji przedyskotowania potrzeb i oczwkiwań w zwiazku to dobrze radzę - gdy sam/a zdecydujesz się na zawarcie zwiazku małżeńskiego zró to WCZEŚNIEJ. Mało jest prawdziwych kobiet? A jakież to one według Ciebie są?

Gość a świeczusia nie może
tobie nawet swieczuszka nie pomoże

Gość maladuszyczka
przepraszam "przyszły narzeczony " do kogo to było ??

Gość Ale romantyczni
jesteście i te świeczusie :D

Ja polecam piosenkę\"Oczarowanie\" Zbigniewa Wodeckiego. Typowy walc angielski. Ja właśnie tą będę miała jako pierwszy taniec:)

Gość kropek1234
Aneta jak nazywa się walc z nocy i dni???? "Noce i dnie" trudno się domyśleć :P Swieczusia nie zaświeciła??????

Gość Gretchien
Jesli juz wybraliscie romantyczny i tradycyjny walc to może tez i utwór tradycyjny - walc wiedeński "Nad pięknym modrym Dunajem"? Ja własnie o tym marzyłam i mój narzeczony też był chętny ale tak jakoś nie było kiedy i jak sie nauczyć dobrze tańczyć walca i zrezygnowaliśmy. Ale pomysł masz dobry! Zawsze lepiej zacząć tak elegancko i pięknie, klasycznie niż przy jakimś tandetnym kawałku :-)

Gość to ja i tylko ja
kropek 1234 ty downie !!!!!!! walc z nocy i dni nie nazywa sie "Noce i dnie" tylko pochodzi z filmu pt."Noce i dnie" głombasie

Gość jaaaaaaaaaaa
Proponuje utwór "Ślubowanie"nie wiem kto wykonuje, nie mam tez go, ale podobno na necie można znaleźć go pod hasłem "biesiadne"jest to dośc stary utówr w rytmie walca :) Refren brzmi tak : będę wierny ci, będę kochał cię tak jak przysięgałem ci to dziś, nie opuszczę cie az do końca dni i rozdzieli nas jedynie śmierć :)