Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasteek

Jak schudnąc z ud??

Polecane posty

Gość Nasteek

Moim wilekim problemem sa grube uda, ktore zdecydowanie nie pasuja do reszty ciala :(co zrobic aby odchudzic uda??

Gość załamanaa
podpisuję się pod tym :O słyszałam że dobrze jest wyłączyć z diety węglowodany, a jeść więcej białego mięsa, białego sera i ogólnie białek

Gość coaKarolla
Dopisuję się do Was. W zasadzie nie mam grubaśnych ud,ale zawsze miałam np.problem z kupieniem spodni.Jeżeli juz wchodziły mi na uda w pasie były wielgachne.I zawsze,kiedy stpsuję dietę kilogramy spadają z brzucha, ale nie z ud. Dodam,że gdy byłam przez 2 m-ce w holandii dużo jeździłam rowerem.Myslałam,że coś się zmieni,ale nic.Uda może nawet się pogrunbiły bo urosło mi torchę mieśni :( co robić??

Gość iskaa
dobre pytanie jak schudanc z ud ? ja juz starcilam nadzije zawsze jak schudne to albo brzuch albo piersi a te okropne uda i biodra to tragedia... chyba nie ma dla nas ratunku :(

Gość czarna_kawa
Ćwiczenia na uda i nogi :) - wykonuj biegi w miejscu 3 razy przez 5 minut - rób wykroki w przód naprzemian lewą i prawą nogą. Zachowaj wyprostowany kręgosłup - przysiady. Trzymaj w rękach np. ręcznik, by ręce były wyprostowane - leżąc na prawym boku unoś wyprostowaną lewą nogę, powtórz 16 razy i zmień stronę - leżąc na prawym boku zegnij lewą nogę i unoś do góry wyprostowaną prawą. Wykonaj 16 razy i zmień stronę. Lepiej ćwiczyć systematycznie, a krócej, niż poddawać się dużemu wysiłkowi raz na jakiś czas.