Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weroniqa

dzis znow nie spalam

Polecane posty

Gość weroniqa

dzis cala noc znowu nie spalam:( mam problem ktory mnie dreczy, nie wiem czy dobrze zrobilam ..... chodzi o to ze postanowilam w moim zycui wszystko zmienic. Udalo mi sie zmienic prace, ta nowa podobno ma byc lepsza i mniej stresujaca. kolejnym krokiem mial byc rozwod z kims kogo szanuje ale nie kocham a pozniej to juz tylko zmaian miejsca zamieszkania. wierze ze mi sie to uda ale im bardziej zaczynam realizowac swoje postanowienia tym bardziej jestem na nie. tzn nowa praca moze sie okazac wcale nie tym co lubie robic i moze warto pozostac bylo w tej starej? a rozwod tez nie jest taki prosty jesli sie nie chce nikogo ranic. boze dlaczego mi jest tak trudno podjac jakakolwiek decyzje, taka ktora bylaby dla mnie najlepsza???? to moje niezdecydowanie przysparza mi tylko trudnosci i sprawia ogromny bol, cierpienie. co robic?

Gość guzik prawda
Prace zawsze będziesz mogła znowu zmienić - to żadna sprawa. Z rozwodem jest już gorzej. Czy już powiedziałaś mężowi o decyzji? Czy jesteś pewna, że jest to "tylko" szacunek a nie uczucie? Każde uczucie przechodzi po jakimś czasie w inne fazy niż "motylki w brzuchu". Może nie warto psuć czegoś, co jest udane? Może warto by było powalczyć o odswierzenie małżeństwa. Co do zmiany miejsca zamieszkania to uważam, ze ma sens dopiero wtedy kiedy się już pogodzisz ze soba i wszystko sobie poukładasz - inaczej stare problemy bedą sie za toba ciągnąć. Przemyśl wszystko jeszcze pare razy, może pogadaj z kimś kompetentnym, a w nocy to śpij. Sen to zdrowie;)