Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwiastka

dziewczyny, ktory szpital w warszawie wybrac?

Polecane posty

Gość pierwiastka

wacham sie miedzy solcem (ponoc bezplatny rodzinny) a na madalinskiego..a mioze jakis inny----napiszcie wrazenia.wszyscy odradzaja mi karowa.czy slusznie? z gory dzieki!

ja rodzilam na Solcu-moze byc, chociaz tp bylo 3 lata temu, nie wiem jak teraz tam jest po remoncie.Ponoc tam standardowo wszystkie tna. o karowej tez slyszalam ze kiepsko tam sie rodzi naturalnie-zero swobody i kiepska opieka poporodowa, za to patologia ciazy super.

JA rodziłam na madalińskiego 3 miesiące temu. Opieka jest taka sobie. Wiadomo jak zapłacisz to będzie git. Zalezy tez na kogo trafisz. Bo połozne są różne, niektóre wredne strasznie. Wsumie to nie wspominam najgorzej nie było źle, chociaż nasłuchałam się troche bo leżałam ponad 2 tygodnie. Szpital baaaaardzo stawia na poród naturalny i cc jest ostatecznością-no chyba że masz wskazania tak jak ja. Z tego co zauwazyłam to dobrze jest wziąść sobie położną do porodu-poprostu jej zapłacić. Poród rodzinny na madalińskiego jest bezpłatny.O karowej słyszałam że są dobre łóżka nie wiem co chcesz wiedzieć jeszcze -jakby co to pytaj -ja będe tu zaglądać:).

no, lozka na karowej sa full wypas, hehe Mamka--a ja slyszalam ze porod rodzinny na madalinskiego to 300 zł. kolezanka mi tak mowila, ale moze chodzi o oddzielna sale.

padlinka napewno uczestniczenie osoby towarzyszącej przy porodzie nie kosztuje nic. 300 zł. może kosztuje sala poporodowa jednoosobowa na której może przebywac mąż, albo sala porodowa jednoosobowa. Nie pamiętam dokładnie zresztą to nie tajemnica:):) oni tam maja wszystko wyszczególnione. a sale są rózne bo słoneczna błekitna i taki tam zreszta można pojechać i obejrzeć:).

Łóżka na madalińkiego są tragiczne. ja mialam cesarke i sie umordowałam strasznie-nogi mi puchły jak nie wiem co. Jedni kazali leżeć żeby opuchlizna zeszła a drudzy kazali chodzić bo po operacji. Jakoś ciężko to pogodzić gdy dzecko trzeba nakarmić przewinąć przebrać a że karmiłam na siedząco bo na leżąco mi nieodpowiadało to odczuwałam potworny dyskomfort