Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Myrtle Gordon

Witam w chłodny, jesienny poranek

Polecane posty

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Co mają do roboty? Gapa ma dosyć, królik się nie wyspała, chyba niedopieszczona i odreagowuje kompleksy zazdroszcząc mi seksownego tyłka und spokojnego życia 😅 Ciężko żyć z czadem po rozwodzie, który chce by na forum faceci robili mu 🍦😅

(mnie się to w głowie nie mieści) 

To jest po prostu obrzydliwe. Nie na moje nerwy. Ale właśnie takie persony tu skaczą do nas. 

3 minuty temu, BardziejZłyKróliczek napisał:

Martw się lepiej o twoje krwotoki z macicy, wydaje mi się to poważniejsze, niż sportowa kontuzja, jak sądzisz?

A ty o swoją anemię, którą leczysz 10 lat. 

Kiedy rozwód i kiedy wracasz do ojca w Zielonej Górze? Pociągiem, bo nawet nie masz prawa jazdy kłamczucho robiąca z siebie ofiarę 🤦Zdrowia życzę przyszła rozwódko. 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Kiedy rozwód i kiedy wracasz do ojca w Zielonej Górze? Pociągiem, bo nawet nie masz prawa jazdy kłamczucho robiąca z siebie ofiarę 🤦Zdrowia życzę przyszła rozwódko. 

Ona nie ma prawa jazdy? 

Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał:

To jest po prostu obrzydliwe. Nie na moje nerwy. Ale właśnie takie persony tu skaczą do nas. 

Na nerwicy i na nastroiku hejtować nie mogą, więc rozwodnik tutaj się uzupełnia ☺️

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Że jej nie wstyd i jeszcze jak gdyby nigdy nic hejtuje z drugą awanturnicą.

Ona to robi od lat, poważnie mialem z nią to samo na dwoch nickach i na dwoch roznych dzialach. Moge sie tylko domyslac ilu facetow z forum tak wymęczyła przez lata. Ma tez obsesję Ewy. Cały czas o niej wspominała.  Zauważyłem, ze patologicznie kłamie. Moim zdaniem to jakieś psychiczne zaburzenie.

• Like 1

Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał:

Ona nie ma prawa jazdy? 

Nie. 

Który lekarz jej podbije jakiekolwiek badania? Nawet te do pracy od lekarza medycyny pracy? Żaden. Dlatego siedzi cicho jak mysz, przy mężu, który ją utrzymuje 😁

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Ja nie wypominam innych najmniejszej bzdury zdrowotnej i nie hejtuję na tym tle. Ty tak. Będąc tak poważnie chora ginekologicznie, w co drugim poście wypominasz innym zdrowie. Będziesz więc ponosiła konsekwencje swojego braku logiki. 

3 minuty temu, BardziejZłyKróliczek napisał:

Bo ona nie potrafi realnie oszacować swoich szans. Jest upośledzona i ma urojenia atrakcyjności. 

Po Widmokach to widać że lubią różne Szpagaty... Może o kasę chodzi 

Przed chwilą, Bob Guccione napisał:

Ona to robi od lat, poważnie mialem z nią to samo na dwoch nickach i na dwoch roznych dzialach. Moge sie tylko domyslac ilu facetow z forum tak wymęczyła przez lata. Ma tez obsesję Ewy. Cały czas o niej wspominała.  Zauważyłem, ze patologicznie kłamie. Moim zdaniem to jakieś psychiczne zaburzenie.

Czyli śle wszystkim jak leci. Pewnie leżakowi też wysłała 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się