Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =jakasja=

JAK TRAFIĆ W DNI PŁODNE!?

Polecane posty

Gość =jakasja=

CIAGLE COS STAJE MI NA PRZESZKODZIE, A TO TERMIN @, A TO ZMIANY POGODOWE, CZASEM NIE MAM WCALE TYCH DNI! CZY WY TEZ TAK MACIE?!

Gość nastupiszte
A jak oceniasz ze to dni plodne? na jakiej podstawie? I jak nalezy rozumiec stwierdzenie, ze @ staje na przeszkodzie plodnym dniom???

Gość =jakasja=
kazdy cykl mam rozregulowany! kiedys moglam smialo stwierdzic, ze mam dni plodne na podstawie wydzielinki, ale jej nie mam juz od jakiegos czasu! wiem, ze mozna obserwowac temperature. tylko mi sie zawsze miesza, czy w dniach plodnych jest wyzsza, czy nizsza i czy spada!

Gość nastupiszte
w pierwszej fazie cyklu jest nizsza, potem tuz po owulacji sie podnosi i wysoka utrzymuje sie az do @ (spada dzien przed @) jezeli nie masz plodnej wydzieliny, to byc moze masz cykle bezowulacyjne... ja tez mialam tak, ze byly cykle bez wydzieliny, to okres po nich byl skąpszy, bezbolesny i piersi przed @ nie bolaly... ale w jednym cyklu trafil sie sluz plodny, bara-bara i dzidzia w drodze ;-)

Gość =jakasja=
Gratulacje!! Ja staram sie dopiero drugi miesiac! Kazdy okres od pewnego czasu musze wywolywac za pomoca tabletek, bo ciagle sie spoznia i przez to za kazdym razem sie nastwiam na TAK. W tym miesiacu sprobuje mierzyc temperaturke! A jak znowu bedzie pech, sprobuje test owulacyjny! Slyszalas moze, czy warto!

Witam, Polecam stronkę www.starania.webd.pl - wszystko o planowaniu, przebiegu ciąży. Ostatnio ją znalazłam i naprawdę można się dużo z niej dowiedzieć. My z mężem dopiero zaczęliśmy się starać o dzidzię ale mam nadzieję, że dzięki poradom forumowiczek nie będziemy musieli długo czekać.

Gość a ja mam pytanie
jak to jest z temperaturka jesli sie zaszlo? nie wiem czy mialam owulacje bo nie pojawil sie sluz plodny ale jakos tak dziwnie sie czuje i moze akurat... poprzedni okres mialam strasznie skapy a przeciez w ciazy moze byc okres na poczatku wiec nie koniecznie w tym cyjlu musialam zajsc.... kurcze poplatane to wsyzstko z gory dzieki za odpowiedz o tej temperaturce