Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facecikkkkkkkk

dziewczyny depilujcie cale nogi do miniowek!!!

Polecane posty

Gość facecikkkkkkkk

Kilka dni temu jechalem tramwajem i obok zauwazylem piekna brunetke. Z przyjemnoscia spostrzeglem ze ma miniowke i szok!!! W sloncu na jej udach wyraznie bylo widac dosc dlugie wlosy!! Dlatego dziewczyny gdy ubieracie krotkie spodniczki depilujcie CALE nogi a nie tylko lydki!!!

Gość a mialo byc tak pieknie
kurde gdybys wiedzial ile to trudu sprawia cale nogi wydepilowac to bys tak nie gadal

Gość facecikkkkkkkk
no dobrze ale przyznasz ze widok wogole nie depilowanych wlosow na udach nie jest zbyt estetyczny

Gość a mialo byc tak pieknie
no dobra a ja mam z tyluna udach i w zyciu ich nie wydepiluje bo bede mial tam las

Gość nie dosc ze musimy rodzic
i co miesiac borykac sie z okresem to jeszcze mamy nogi golic do samego tylka,bo jakiemgos kolesia z koziej dupy wkurza moj zarost :o splywaj na drzewo 😡 :classic_cool:

Gość A ja się zgadzam z autorem
co z tego, że golicie łydki, skoro wyżej macie busz? To go chociaż nie pokazujcie! JA golę się cała od 10 lat i żyję.

Gość moze to jakas
aborygenka byla? :D

Gość a ja sobie
będę łaziła jak się mię będzie podobało, a jakiś koles w tramwaju nie będzie mi mówił co mam robić :)

Gość a zjakiego
miasta jestes??

Gość mam lepszy sposób
powaliło cie chłopie? sam sobie depiluj! depilacja włosów to naprawdę nic przyjemnego :O ja depiluje całe nogi, ale nie uważam żeby to było najważniejsze w wyglądzie kobiety, jeszcze 20 lat temu dziewczyny WCALE nie usuwały włosów ani z nóg, aniz bikini, ani nawet spod pach-i jakoś wszystko było okay :O

Gość a wy zarastacie jak malpy
to tez jest fuj!

nie - głupsze jest takie komentowanie kobiet przez mężczyzn. nie jesteśmy po to, żebyście mieli się do kogo ślinić. popieram przedmówczynie, że jak się nie podoba, to spadać na bambus. każda kobieta goli się tam gdzie jej się podoba. i niech tak zostanie :)

jasne ze kazdy robi tak jak uwaza, byle doprowadzil te czynnosc do konca i wlozyl w to troche serca. Tak samo - jak juz ktos goli nogi, to niech goli je cale.. (to tak jakby chodzic z pofarbowanymi do polowy wlosami albo z umytym jednym uchem..) ;)

Gość jajajajajaaaaaa
to se jajka ogolcie bo zadna to przyjemnosc gdy sie walaja po moim pieknie wydepilowanym ciele!!!albo mordki sobie golcie codziennie a nie jeczcie ze macie podraznienei a my mamy inna skore nie cierpie takich egoistycznych facetow tragedia

Gość to kazdego indywidualna
sprawa co, gdzie, kiedy i jak czesto depiluje/goli i uwierz mi, DROGI AUTORZE, ze ta urocza brunetka napewno ma w dupie to, co ty sobie myslisz o jej nogach :))

i że ta urocza brunetka MA RÓWNIEŻ DUSZĘ I INTELEKET ale pewnie nawet o tym nie pomyślałeś...

Autor ma rację, a ta brunetka mogła ubrać spódnicę do kostek, przecież to nieestetyczne, no ale cóż, lenistwo się szerzy wsród \"damulek\" w miniówach, co z tego że zgrabne i ładne skoro buszmenki ;)

Gość no tak...
gdziezby pomyslec o tym, co ma w srodku!! przeciez ona ma owlosione uda!!!!!!!! zenada.

Gość do -- ultra97
skoro to dla Ciebie nieestetyczne, to nie musisz sie na czyjes nogi patrzec... co Cie obchodzi to, gdzie inny czlowiek ma wlosy!!!!!!!!!!! nie Twoja sprawa!!!!! i nie nazywaj tego lenistwem...bo sam/sama pewnie siedzisz tylko na dupie i umiesz innych krytykowac...

Gość alalalala12
estetyczne, nieestetyczne... czyje nogi, tego sprawa. dla mnie paskudne i nieestetyczne są wielgachne tatuaże u facetów, takie na całe ramię, plecy, łydkę, żeby pokazać, jaki to ja jestem macho - koszmar. ale to nie moje ramię, plecy, łydka, nawet nie mój facet - więc co mi do tego? jak to było? widzisz drzazgę w oku bliźniego swego...

Gość detyskkjr
tez gole uda ale takich popierdolonych zdrowo pseudofacetow to mam w dupie, robie to dla siebie a nie dla was.zaden pierdolony fiut nie bedzie mi mowil gdzie mam sie golic...a co jak twoja dziewczyna sie nie ogoli to rzucisz ją?a jak sie ogoli to ją łaskawie przelecisz?jestes skonczonym sk...synem

Gość madrze powiedziane
podpisuje sie pod powyzszym.

Gość tabletka
eee...autor to pewnie zapryszczony 14 -latek co myslał że przez 5 minut jazdy sobie popatrzy jak wy - faceci - ogolicie sobie włosy z dupy i pleców, przestaniecie nosić tombakowe kajdany, nie będziecie miec podrażnień po goleniu na gębie i skarpetek podciągniętych po same jajca + jakieś wiejskie odblaskowe adasie to ja sobie całe nogi bede golić

Gość kik*
mam większe problemy niż golenie się tu i ówdzie

Gość do ..
Facet ma racje.Do zaniedbania nie dorabiajcie ideologii.Wystarczy lustro.

Gość kik*
dla jednego zaniedbanie to niegolenie ud, dla innego zaniedbanie to niechodzenie na solarium a jeszcze dla innego to niemycie się co trzeci dzień. ja się myję, chodzę do fryzjera, dbam o ręce i stopy, ale nie myślę obsesyjnie o jakimś kłaczku rosnącym mi nad kolanem.

Gość do ..
To co robie ,robie dla siebie,swojego dobrego samopoczucia.Ale masz racje klaczek nad kolanem tez nie przyprawia mnie o histerie.