Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rocco

Jak odkryłyście kafeterię?

Polecane posty

Gość rocco

Ja znalazłam stronkę w jakimś kobiecym pisemku.A Wy? Nikt z moich znajomych jej nie znał...Ja jestem już troszkę uzależniona...

JA nawet nie \"troszke\"... MOze jak jestes troszke, to rzuc ta kafe w pioruny poki mozesz :P A teraz jak to ze mna bylo: Na o2.pl mam konto. I na stronce glownej byl kiedys w polecanych topik \"co oblesnego robia wasi faceci\" weszlam i zostalam...

Gość mocno uzależniona
ja odkrylam to forum kilka lat temu przez przypadek,bylam na jakimś innym forum i ktoś podal tam link do jakiegoś tematu na kafeterii.Kliknęlam w ten link...no i zacząlo;-)

Gość ja na google
wpisalam cos co mnie interesowalo i ktoryś link odesłał mnie na forum, na konkretny temat. I już tu zostałam, a kafeteria to mój na razie jedyny nałóg.

daaaaawno temu, kiedy dopiero mi neta podłaczyli w domu do kompa, przeglądałam sobie portal o2, stamtąd weszłąm na Kafeterię a tam kliknęłam na forum ... i tak jakoś mie się zostało :O

Przez wrodzone i zgubne w skutkach zamiłowanie do szerlokholmsizmu... :-0 To był początek końca pewnego świata... Tego lepszego... 😭 Potem pozostało już tylko przegrać życie.:classic_cool:

Moja kumpela mi opowiadała, jak laski na jakimś forum żalą się , ze mają za małe cycki. Tym forum było Kafe :classic_cool: Zapomniałam o nim na długi czas i dopiero teraz gdy mam stały dostęp do netu zajrzałam tu znowu, zauważyłam ciekawsze tematy niż mały biust no i jazdaaaaaaaaaaaaaa.Zaczęło się.

Gość Bidon_
:classic_cool: Przez f23 :P Znalazłem linka, i w miare regularnie (czyt. 3 razy w tyg. po 3 godz.) przesiaduje tutaj. Ziemia obiecana, bez cenzury, szalejących moderatorów, z ludżmi których podszyw bulwersuje:classic_cool:

Leon kazal mi napisac komentarz na ormanie i polki i zaluje bo mnie oszukal napisal dla poziomka ze jestem chora psychichicznie zaluje ze go poznalam leona