Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastka bac

Z kim ja zostawic?

Polecane posty

Gość Nastka bac

Ide na wesele w sobote w zwiazku z tym niewiem z kim zostawic malutka corke . Rodzina tez idzie na wesele a reszta jest za granica. A nieche jej zostawiac z jakimis obcymi :( mieliscie takie sytuacje juz?

Gość violala
A nie masz zadnych przyjaciol lub znajomych??

Gość terenia
nie !

Jeżeli jeszcze nie masz uczynnych i zaufanych sasiadów, to chyba musisz zabrać mała ze sobą. Ile ona ma latek?

Gość Nastka bac
no , mała ma 16 lat, ale nigdy nie zostawiłam jej samej na noc

Gość Nastka bac
No niestety nie mam tu sasiadow ani blizszych znajomych poniewaz mieszkam poza krajem, a znow niebede zostawiala jej z osobami znanymi z widzenia. Ona by sie bala. ma prawie 3 latka

Gość Nastka bac
wpis z 16.23 to podszyw, naprawdę ma tylko 16 lat !

Gość Nastka bac
Nierozumiem podszywaczy na tym forum. Przeciez to miejsce jest po to by sobie pomagac a nie zartowac. Pomyliles dzialy bo to nie jest topic o dowcipach. A tak juz myslalam by ja zabrac ze soba ale jak bedzie potem grymasic to co? zabieraliscie ze soba wasze pociechy na wesele?

Gość margeuritte
ja chetnie bym sie nia zajela rozumiem ze masz oboway bo nie znasz nokogo, chyba jedyne wyjscie to wziac ja ze soba a jak bedzie grymasci trudno wrocisz wczesniej. a gdzie jest tata ?

Gość Nastka bac
No tez idzie ze mna. I wlasnie problem wtym ze ona placze jak mnie nie ma. Chce isc ze mna wiec mysle ze ja wezme ale tak po polnocy bede skazana wrocic do domu. :(

Nastka,a może tam będzie jakieś zaplecze,gdzie będziesz mogła ją położyć..

Gość Nie mozesz
zostawis dziecka 3-letniego z osoba, ktora nie znasz bardzo dobrze, to odpada. Na twoim miejscu mala zabrałabym ze sobą, weź jej wózek, jak bedzie zmeczona to bedzie miala gdzie sie przespać, poza tym ze wzgledu na dziecko dobrze by było gdybys nie siedziała do konca, tylko wyszła jednak troche wcześniej, milej zabawy :-D

Gość Z nikim ...
Albo idź z dzieckiem albo w ogóle, przeciez nie musisz być do końca wesela :-D

Gość Nastka bac
Chyba oddam ją na przechowanie do klasztoru :-0

Gość córka Nastki bac
Mamooooo nieeeeeee!!!!!!

Gość Nastka bac
Tak napewno wiem ze ja wezme ze soba. To dobry pomysl ktos tu podal z tym wozkiem ,jednak dobrze by bylo jak by bylo jakies zaplecze albo spokojny kacik by ona mogla spac a ja bym do niej zaglodala. bo niewiem czy na sali zasnie w takim rajwarze. Kocham ja bardzo wiec jak bym mogla byc tak zwyrodniala mama bym ja miala oddac do klasztoru ehhh jakie pierdoly ktos tu pisze 😠

Gość pedofiil
Ze mna!!!

Gość assia03
skad jestes ?? poprostu wynajmij opiekunke z fachowej firmy

Gość Nastka bac
Przyjechalam do Polski specialnie na to wesele bo to to jest wesele mojego kuzyna. Nawet bym wynajela bo jesli chodzi o finanse to bym juz taka znalazla ,ale obawiam sie tez co do takicjh nian bo mala jej by nieznala i by mogla plakac i byc nie spokojna a po drugie zostawilabym ja z nia w moim domu w Polsce takze troche obaw mam. A wy znalezliscie sie jkiedys w takich sytuacjach? co robilisie ?

Gość Nastka bac
Asia a czy sa takie firmy specializujace sie stowarzyszeniem zayfanych nian? :) ze mozna miec do nich pewnosc w 100%?

Gość a ja tak se pisze
pelno jest nian i ospb ktore chca zarobic. :) np ja :)

Gość Problem ze
nie kazdemu mozna zaufać :-D

zapytaj organizatorów, może będą pokoje gościnne mam synka 1,5 rocznego i byliśmy z nim na weselu tydzień temu jednak o 10 odwieźliśmy go do babci skąd jesteś?

Gość No wlaśnie
chetnych do zarobienia sie zawsze znajdzie, tylko jak mozna zaufac obcej osobie i zostawić 3-letnie dziecko pod jej opieką ? Która matka to zrobi w dzisiejszych czasach ?

Gość Jak mi wiadomo
prawie na każdym weselu sa dzieci i mala na pewno bedzie sie bawic z nimi, a potem .... jak padnie, to połozysz ja do wózka, postawisz wózek w kaciku, tak zebyś miała ja na oku i bedzie spała jak mops :-D Przeciez nie musisz być na weselu do bialego rana :-D Przyjemnej i milej zabawy :-D

Gość Nastka bac
No dzieki za porady. A wziasc jej jakies zabawki? w sumie to bedzie troche dzieci co prawda nieco starszych ale to juz bedzie miala co robic. Ona jest bardzo zywa i wiem ze dopoki nie opadnie z sil bedzie ja rozpierac energia wszedzie zajrzy jak ja znam. Ale nie chce miec nieporozumien zeby nie zaglodala do torebek ludzi czy prezentow nieruszala. jak jej powiem ze niewolno to sucha ale kesli nadzarzy sie okazja to robi swoje :( Ja mieszkam w Belgi i moi rodzice tez wiec niemam ja zkim potem zostawic. A wesele bedzie wLodzi. Moze jest tu ktos zLodzi co zna dobra opiekunke.bo jesloi mala bedzie chciala juz wrocic o 10 wieczorem to co ja zrobie? :( Dzieki.Mysle ze udana powinna byc :)

Gość Nastka bac
Po konsultacji z bliskimi moja siostra zadecydowala afiszowac moja coreczke :) a ja sie zgodzilam bo sadze ze to milo jak mozemy poogladac takie slodkie malenstwa wspolnie :) A ty naturalna blondynka ile masz latek i masz jakies dzieciatko? :)

ok już wiem, że to nie ty bo tamta dziewczynka ma roczek. Poprostu zbieżność sytuacji - jej mama też była na kafeterii i podała linki do tych zdjęć i też była z Łodzi i mieszkała w Belgii :-) Jeśli nie chcesz jej z nikim zostawić to weź ze sobą i tak jak poprzedniczki pisały jak mała się wybiega i zmęczy to zaśnie szybko. Dzieci szybko nawiązują kontakt i bawią się razem. Na moim weselu też spały dzieci - 1 w wózku i 2 na fotelu w samym centrum zabawy :-) nic jej nie mogło zbudzić... Jak będzie marudzić to wyjdziecie a Ty nie będziesz się zamartwiać czy z nią wszystko dobrze. Pozdrawiam i życzę udanej zabawy!

Gość Nastka bac
Moja tez ma blog :) ale ma 3latka