Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ****444

program do zapisu rozmów na gg i czatach

Polecane posty

Gość ****444

Czy ktoś ma linki do ściągnięcia tego programu?.Z góry dziękuję

mam ale do zapisu wszystkiego nie tylko czatow:) (od roku nie da sie podsluchiwac gg to tak na marginesie poniewaz w przeciwienstwie do tego co bylo wczesniej jest szyfrowane-poczytaj na stronie gg) jednak jesli chcesz to musisz napisac powody ktore mnie przekonaja do tego aby Ci go udostepnic.

Gość 444
Szkoda że się nie domyśliłaś ,konflikt w rodzinie

Gość qpe mi sie chce
ale z ciebie debil sebaa

Gość 444
Sebaa jeżeli nie chcesz podać nazwy lub przesłać programu,to Twoja wola (ja ją szanuje) i ja nie będe Ci wiercić dziury. Jak również spowiadać z moich problemów,ażeby uzyskać program lub linki.Napisałam ogólnie o co chodzi.A czasem sami checemy się przekonać,że nie mamy racji lub się mylimy.

napisz na mojego maila swoj adres maila to powiem Ci gdzie szukac podobnych,gdyz swojego wlasnego jak juz pisalem nie udostepnie i nie zamierzam sie tlumaczyc dlaczego- w koncu moj program moja sprawa-na forum na pewno nie podam gdzie szukac bo pozniej jakiemus gowniarzowi-a widac po wypowiedziach,ze jest ich tu pelno-jeszcze przyjdzie na mysl aby komus pieniadze z kont przelewac lub jakies inne przekrety robic. jesli chodzi o te sniffery to moge podac link(wymagana biblioteka linuxowa winpcap) bo one jak juz pisalem od ponad roku nie dzialaja i dzialac nie beda. http://ggsniff.sourceforge.net/ nie wiem jak jest z sieciami wew. dzialajacymi na switchach,aczkolwiek watpie-jednak przesylam link do forum na ten temat http://forum.underpl.org/archive/index.php/t-5699.html jednak mozna te same informacje,a nawet znacznie wiecej uzyskac w inny sposob.szczegoly TYLKO na maila-i podkreslam szczegoly jak znalezc,programow NIE udostepniam poniewaz nie zamierzam przykladac do tego reki,zwlaszcza biorac pod uwage powod. to co jeszcze moge napisac na forum to linki do rzeczy ktore ktos sprzedaja i jak rozumie bierze za to odpowiedzialnosc,przy czym zaznaczam ze nie mam nic wspolnego z tymi aukcjami,to nie sa moi znajomi itd. wszelkie konsekwencje ponosza sprzedajacy te rzeczy. ten oto urzytownik http://allegro.pl/my_page.php?uid=3263197 sprzedaje abonament miesieczny na monitoring jednego konta gg(nie wiem ile to kosztuje kiedys widzialem jak bylo po 14zl za miesoiac)-jednak nie polecam tego programu poniewaz jest wykrywany przez wiekszosc antywirusow i dodatkowo biblioteki na ktorych jest oparty ten program powoduja konflikt np. z windowsem me oraz trzeba znac hasla do podsluchiwanych kont(w uzyskaniu ich z pewnoscia autor programu nie pomoze wiec trzeba miec jakies pojecie na ten temat-od razu dodam ze nie chodzi o uzyskanie ich z pliku cfg bo wiadomo ze kazdy szanujacy sie uzytkownik nie zapisuje nie kodowanych hasel na dysku,a jesli zapisuje to mozna to haslo uzyskac w kilka sekund bez jakiejkoleirk wiedzy).wiecej szczegolow pisac do autora on pewnie bedzie wiedzial lepiej.plus tego programu to to ze mozna sobie sciagnac bezplatna probke na kilka dni-nie pamietam linku ale mozna napisac do tego goscia,ze chce sie przetestowac on na pewno udostepni lub poszukac w goglu to sie nazywa ggarchives lub jakos tak. tutaj jest link do dekodera gg ale on rowniez ne bedzie dzialal z nowym gg http://www.n.xn.pl/ w sprawie samego gg mozna pisac do autora tej strony jak bedzie mial ochote to doradzi(zna sie na gg lepiej niz autorzy:) ale nie radze go zloscic bo jest strasznie msciwy:) ) poza tym ta strona zawiera niespodzianke:) wiec laika nie polecam klikac na ten link i odwiedzac tej strony. tu jest link do bardziej przydatnego urzadzenia jednak rowniez odradzam ze wzg. na koszty oraz na to ze jest latwo wykrywalne oraz na to ze mozna ten sam(a nawet lepszy) efekt osiagnac bezplatnie:) http://allegro.pl/item114363110_zadbaj_o_bezpieczenstwo_dziecka_keylogger.html rowniez oswiadczam,ze calkowite konsekwencje ponosie sprzedajacy to urzadzenie ja w jakikolwiek sposob nie jestem zwiazany z ta aukcja. mozna rowniez sciagnac gotowy algorytm i przy niewielkiej wiedzy na temat programowania stworzyc sobie taki program na bazie notatnika(efekt bedzie taki sam jak w przypadku zakupu tego urzadzenia) jesli chcesz dodatkowe info tzn. co i gdzie szukac to napisz na maila.dam ci nazwy programow oraz adresy i haslo do forum gdzie zajmuja sie tylko takimi programami moze ktos zgodzi sie Ci pomoc lub da ci programy i instrukcje do nich. p.s.do wszystkich dzieciakow-----mam gleboko w ......to co o mnie sadziceie i mozecie sobie tu wypisywac obelg do woli-splywa to po mnie

a zapomnialem-mozna jeszcze ten sam efekt osiagnac uzywajac zamiast komputera tel. kom. znajdz sobie w sieci artykul z duzego formatu \"slowa mozna falszowac\" lub cos takiego jesli bedzie Ci zalezalo to znajdziesz:) a ja ew. podpowiem Ci jak to zrobic i gdzie znalezc programy i serwery do tego-jednak tylko pierwsze 10smsow jest bezplatne za kolejne trzeba placic(acha i z mojego doswiadczenia wiem ze nie dziala z niektorymi numerami plusa a dokladnieij z numerami ktore byly przypisane do abonamentu tzw.taryfy z orzelkiem-wiem to na 100% poniewaz z moim nie dziala:),mysle ze jeszcze inne numery z plusa(wiadomo dlaczego z plusa) maja blokade-ktore mozna sie domyslic) po przeczytaniu powyzszego artukulu - (tak w ogole to polecam ta gazete) - co do innych sieci to nie znam przypadku aby nie dzialalo:)