Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość St.ives

Balsam ujędrniający St.Ives- mój nowy hit.

Polecane posty

Gość St.ives

Zakupiłam nowy balsam St.Ives w promocji za 9 zł, sięgnęłam po niego z ciekawości, bo za 300 ml cenę miał doprawdy niską. I okazał się godny polecenia. Faktycznie ujędrnia i napina skórę, efekt jest wyczuwalny do następnego dnia. Wydajny, szybko się wchłania. Jeżeli ktoś chce wypróbować coś nowego to polecam ten kosmetyk z czystym sumieniem. Wart ceny, a działanie lepsze od żółtego balsamu z Garniera.

ja chcialam jesczze polecic przy okazji balsam z AA do skóry wrażliwej zielony kolor w przezroczystym opakowaniu kosztuje 7-9 zl zalezy gdzie bardzooo wydajny super zapach ekstra działanie jest to antycellulitowa emulsja do ciała . wlasnie mi sie konczy ale wypruboje teraz Twoj typ:))moze okaze sie jesczze lepszy:))pozdrawiam

Widziałam go juz nie raz, ale jakos nie miałam zaufania... Parę razy juz sie nacięłam przy takim zakupie - jakies 350 ml, a cena 8 zł. Ja lubie takie \"okazje\" i potem sa problemy. Ale te droższe kosmetyki raczej mi nie służą, więc to przez to. Ale dobrze wiedzieć, że komus pasuje, może kiedys się skuszę.

Gość moim zdaniem ten balsam nic
nie robić, tylko śmierdzi jest tłusty:o

Gość ///////////////////////////
:D

Gość Na każdego widocznie działa
inaczej, mnie również zachwycił. Fajnie ujędrnił to i owo, a że skórę mam suchą, to nie miałam problemu z jego tłustością, bo jak dla mnie za słabo nawilża:)

Gość ale ten baksam śmierdzi
:o